Πραγματοποιήθηκε η προαναγγελθείσα ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης (7.3.16), με μοναδικό θέμα τον ετήσιο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2015 καθώς και η ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Πολλές οι απουσίες στα έδρανα των συμβούλων, αλλά και ισχνότατη η παρουσία δημοτών στο ακροατήριο.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής κατά το 2015, χωρίζοντας το σε θεματικές ενότητες όπως:

- Λειτουργία Δήμου – Οργάνωση Υπηρεσιών – Λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου
- Περιβάλλον – Πράσινο – Καθαριότητα
- Υποδομές – Προγραμματισμός- Έργα
- Παιδεία
- Κοινωνική Μέριμνα
- Πολιτισμός – Αθλητισμός
 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια της προηγούμενης χρονιάς, ευχαριστώντας το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους περισσότερους εργαζόμενους που υπερέβησαν τα όρια του καθήκοντος προκειμένου να υλοποιηθεί το πλούσιο έργο που παρουσιάστηκε. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στους εργαζόμενους, τους αντιδημάρχους, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, τα τρία τοπικά συμβούλια, στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και στους ενεργούς δημότες.

Μετά την παρουσίαση του Δημάρχου το λόγο πήρε ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Σωτήρης Ελευθερίου, ο οποίος ανέλυσε στο Δημοτικό Συμβούλιο το ρόλο του συμπαραστάτη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα που έχουν θέσει οι δημότες κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του θεσμού.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, της μείζονος μειοψηφίας Πάρης Ευαγγελίου καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, Νεκτάριος Καλαντζής.

Μεγάλο “βάρος” στην παρουσίασή του έδωσε ο δήμαρχος στην καθημερινότητα του πολίτη μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας με το Δήμο με το σύστημα «novovile»

που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος και μπορεί ο κάθε δημότης μέσω του κινητού του να στείλει άμεσα το πρόβλημα που θα συναντήσει στο δρόμο του.

Παρά το σύντομο της λειτουργίας του (περίπου 4 μήνες) έχει ήδη στο ενεργητικό του 3.500 αναφορές και έχουν τακτοποιηθεί - όπως είπε ο δήμαρχος - περίπου οι 3.000 απ’ αυτές.

Παράλληλα λειτουργεί ο πενταψήφιος πενταψήφιος αριθμός κλήσης 15888 για εξυπηρέτηση του πολίτη με φωνητική κλήση για να αποφεύγονται οι αναμονές.

Εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το Web tv του Δήμου, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τα δημοτικά συμβούλια και σημαντικές δράσεις του.

«Δεν πιστεύουμε στην παραδοσιακή, παλαιού τύπου, μέθοδο, που γινόταν για πάρα πολλά χρόνια στο παρελθόν, όχι μόνο εδώ αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Να δώσουμε προτεραιότητα στην ανάδειξη των παθογενειών του παρελθόντος, να επικαλεστούμε την παραλαβή καμμένης γης και εν τέλει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την τακτική για να καλύψουμε τις δικές μας αδυναμίες.

Αν δεν μπορείς να λύσεις προβλήματα τα ρίχνεις όλα στους προηγούμενους. Δεν πιστεύουμε λοιπόν στις παλαιοκομματικές πολιτικές της αναδρομικής αντιπολίτευσης. Πιστεύουμε στις πράξεις, στις δράσεις και στις λύσεις των προβλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό κάναμε μια σειρά πράγματα.

― Ολοκληρώσαμε την απογραφή έναρξης του νέου Δήμου

― Καταρτίσαμε και ψηφίσαμε τον ισολογισμό του 2011 και 2012 που εκκρεμούσαν και έρχεται ο ισολογισμός του 2013 στο προσεχές συμβούλιο, ενώ συντάσσεται ο ισολογισμός του 2014. Ολοκληρώνοντας τους ισολογισμούς θα μπορέσει ο Δήμος να πάρει χρηματοδοτήσεις για μεγάλα έργα, κάτι που δεν μπορεί να κάνει σήμερα επειδή δεν έχει επικαιροποιημένους ισολογισμούς.

― Καταγράφηκε σχεδόν στο σύνολό της η ακίνητη περιουσία του Δήμου.

― Ολοκληρώθηκε η διαχείριση νέων μισθωμάτων. Συντάξαμε σχετικούς όρους έξη δημοπρασιών, οι οποίες διεξήχθησαν και πλέον παρακολουθούμε τις συμβάσεις που απορρέουν από αυτές.

― Προχωρήσαμε σε μειώσεις μισθωμάτων

― Υπήρχαν στο Δήμο εγκαταστάσεις που επί 25 χρόνια λειτουργούσαν παράνομα ή παράτυπα. Αυτές είτε νομιμοποιήθηκαν είτε κατεδαφίστηκαν.

― Νομιμοποιούνται όλοι οι αθλητικοί χώροι.

― Βρίσκεται στη μέση η διαδικασία μεταγραφής των σχολικών συγκροτημάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βάρης και Βούλας από τον ΟΣΚ στο Δήμο.

― Νομιμοποιήθηκαν για να κατεδαφιστούν έχοντας όμως διαγραφεί τα υψηλά πρόστιμα, που ο ίδιος ο Δήμος επέβαλε στον εαυτό του(;) με την υπαγωγή στο Νο 4178 οι τρεις καντίνες του Καβουρίου. Η μία ήδη κατεδαφίστηκε και ελπίζουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να κατεδαφιστούν και οι υπόλοιπες δύο που αποτελούν σήμερα ένα σημαντικό οπτικό ρύπο στην περιοχή και να αντικατασταθούν με δύο καλαίσθητες.

Δύο καντίνες ακόμη Καντίνες στον Ορμο Ζώσκα και Μαλτσινιώτη νομιμοποιήθηκαν βάσει του νόμου και μέσα στον επόμενο μήνα θα δημοπρατηθούν καθώς επίσης το αναψυκτήριο του Πανοράματος και το αναψυκτήριο (σουβλατζίδικο) που λειτουργούσε στην Κάτω Βούλα.

― Διεκπειραιώθηκαν με την επιβολή των νόμιμων προστίμων οι παράνομες διαφημιστικές αφίσες.

― Αποτρέψαμε – σε πρώτη φάση – το περιβαλλοντικό έγκλημα στη νήσο Υδρούσα, με τη στήριξη των υπηρεσιών του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά τις παρεμβάσεις άνωθεν και τις αγωγές που υπέβαλαν εναντίον μου.

Το τεχνικό πρόγραμμα του 2015 είχε ύψος 6 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 4,5 αφορούν νέα έργα και μελέτες.

Επανασυστήθηκε η Δημοτική Αστυνομία και λειτουργεί σε δύο τμήματα. Τμήμα κυκλοφορίας και τμήμα καταστημάτων.

― Δικτύωση και ανταλλαγή πληροφορίας με άλλους οργανισμούς.

― Εγινε ανάπλαση της πλατείας της Βούλας που βοήθησε τα καταστήματα να διπλασιάσουν τους τζίρους τους.

― Δημιουργήθηκε δημοτικό φυτώριο με δύο μονάδες παραγωγής για ανθόφυτα και αρωματικών – καλλωπιστικών φυτών. Η πρωτοβουλία αυτή μείωσε το κόστος της προμήθειας ανθοκομικών κατά 85% και δημιουργείται ακόμη μία μονάδα θερμοκηπιακή. Τα άνθη και τα φυτά κάλυψαν κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

― Θα γίνει επανάλειψη του διαγωνισμού για την εκβάθυνση του λιμανιού της Βάρκιζας, η οποία καθυστέρησε λόγω των κάπιταλ κοντρόλς.

― Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση των κοιμητηρίων και ήδη άρχισαν οι εργασίες.

― Συντάχθηκε τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων που πήρε τα εύσημα.

― Μελετάται χώρος εντός ή εκτός του Δήμου, για δημιουργία Σταθμού διαλογής και διαχείρισης και μεταφόρτωσης υπολειμμάτων αποβλήτων. Η μονάδα αυτή θα είναι υπόσκαφη κλειστού τύπου και θα διαθέτει ειδικές υποδομές ηχομόνωσης και φίλτρα και τον καθαρισμό του αέρα, έτσι ώστε δεν θα παράγει ρύπους στην περιοχή.

― Προβλέπεται στο τοπικό σχέδιο δράσης ένα πράσινο σημείο περισυλλογής και διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών και συνεργείου αυτοκινήτων, δράση που η μελέτη έχει ήδη ανατεθεί.

― Τοποθετήθηκαν στις τρεις πόλεις του Δήμου (ένας σε κάθε πόλη) υπόγειοι κάδοι με τηλεματική διαχείριση και θα τοποθετηθούν σύντομα άλλοι τρεις.

― Εγινε επισκευή σε μεγάλο αριθμό μηχανημάτων του Δήμου και εξασφαλίστηκαν μηχανοκίνητες σκούπες για την καλύτερη καθαριότητα, με πλύσιμο κοινοχρήστων χώρων πλατειών και πεζοδρομίων. (για τους κάδους απορριμμάτων δεν ακούσαμε).

― Μεταφέρθηκαν όλα τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου στη Βάρη και λειτουργούν τα συνεργεία επισκευής οχημάτων του Δήμου τα οποία είχαν διαλυθεί.

4.700.000 ευρώ έργα έχουν ενταχθεί στην Περιφέρεια για το Δήμο 3Β.

― Το ΓΠΣ της Βάρης έχει υπογραφεί από τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις. Αυτή τη στιγμή έχει υπογραφεί και από την παρούσα κυβέρνηση τον κ. Τσιρώνη και εκκρεμεί η υπογραφή από τον κ. Σκουρλέτη και επιτέλους να γίνει και η δημοσίευση για να ολοκληρωθεί. Ελπίζω να προχωρήσει, γιατί φοβούμαι μην υπογραφεί από τον κ. Σκουρλέτη και προκηρυχθούν εκλογές...

σ.σ.: Το ΓΠΣ Βάρης έχει ολοκληρωθεί από τη δημαρχία του Παν. Καπετανέα και ακόμα σέρνεται δια τας υπογραφάς!

― Το ρέμα του Κόρμπι, μπήκε σε προτεραιότητα στην Περιφέρεια, 21 εκατ. ευρώ και ευελπιστεί ότι θα προκηρυχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

σ.σ. Άμποτε, γιατί το ρέμα του Κόρμπι το συζητάμε από τις πλημμύριες του 1993 και υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία διευθέτησής του από την εποχή που ήταν δήμαρχος ο αείμνηστος Κώστας Μπαγλατζής.

― Βρίσκεται σε ανάρτηση του υπόλοιπο σχέδιο της πράξης εφαρμογής της Λαθούριζας και προχωράει το υπόλοιπο του Ασυρμάτου. Εγιναν τον προηγούμενο χρόνο δύο αναρτήσεις και βρίσκεται στο στάδιο της τελευταίας ένστασης από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια.

Εντάξεις στο σχέδιο πόλης, τρίγωνο στη Λεωφ. Βάρης και το ακίνητο στην Προόδου

― Ανατέθηκε η μελέτη ένταξης στο σχέδιο πόλης δύο σημείων της Βούλας. Το τρίγωνο στην παραλιακή με τη Λεωφ. Βάρης και το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Προόδου δίπλα από τα σχολεία.

Αν η διευθέτηση του Λυκορέματος θα καθυστερήσει την ένταξη στο σχέδιο πόλης την περιοχή στην Δερβενακίων, Βουλιαγμένης και Προόδου, ρώτησε ο Θ. Ματόπουλος

«Το Λυκόρεμα μαζί με το ρέμα του Χερώματος και της Μηλαδέζας αυτή τη στιγμή είναι στο στάδιο της δημοπράτησης. Εμείς κάνουμε το σχέδιο πολεοδόμησης το οποίο έρχεται το ένα και κουμπώνει με το άλλο. Δεν μπορεί να προηγηθεί η μελέτη πολεοδόμησης γιατί δεν θα προχωρήσει εάν δεν διευθετηθεί το Λυκόρεμα», απάντησε ο δήμαρχος.

― Επεξεργάζεται η πιλοτική δημοτική συγκοινωνία στο Δήμο και ευελπιστεί ότι μέχρι τον Μάιο θα μπορεί να ξεκινήσει.

― Συνεχίζεται η δικαστική διεκδίκηση των τετραγώνων στην παραλία της Βούλας με την Μετοχική Εταιρεία ΜΕΕΚΒ.

― Ο Δήμος εγκαινίασε τη συνεργασία του με το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος σχετικά με τη δασολογική μελέτη αδόμητων τετραγώνων.

― Διατίθενται 400.000 ευρώ για επισκευές και συντηρήσεις στις σχολικές μονάδες που θα γίνουν το προσεχές Καλοκαίρι.

― Πραγματοποιήθηκε προσεισμικός έλεγχος σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Η κοινωνική υπηρεσία έχει ένα σύνθετο ρόλο που αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση κοινωνικών θεμάτων. Μετά από δωρεά συμπολίτισσας ενός κτηρίου ξεκίνησε η λειτουργία του κοινωνικού ξενώνα υπερηλίκων στη Βούλα και ήδη φιλοξενούνται εννέα άτομα.

Λειτουργεί κοινωνικό συσσίτιο και στις τρεις ενότητες. ― Λειτούργησε η Εστία αλληλεγγύης του Δήμο στο πρώην Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης, όπου συλλέγονται οι προσφορές των κατοίκων και προωθούνται ανάλογα.

― Γίνεται περισυλλογή καπακιών με μεγάλη επιτυχία αφού εστάλησαν 4 αποστολές για αντίστοιχα αναπηρικά καρότσια.

― Επαναλειτούργησαν τα Πολιτιστικά και επιμορφωτικά τμήματα του Δήμου.

Τελειώνοντας τον απολογισμό του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τη συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού του Δήμου, που συνεργάζεται άψογα καθώς και τις αντιπολιτεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το επίπεδο που κρατήθηκε στο χρόνο που πέρασε.

Ολοκληρώνοντας τον απολογισμό του ο δήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος, ακολούθησε η έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη από τον Σωτήρη Ελευθερίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Πάρης Ευαγγελίου.

apologismos 16.1

Από τις αντιπολιτεύσεις απουσίαζαν οι επικεφαλής της μείζονος Σπ. Πανάς, ο Δημ. Δαβάκης (ο οποίος ήταν στην αρχή), ο Δημοσθ. Δόγκας (βρισκόταν στο εξωτερικό) και ο Κ. Πασακυριάκος.

Ο επικεφαλής της ΡιΚιΠ Θάνος Ματόπουλος, εντυπωσιάστηκε από τον όγκο του έργου που παρουσίασε ο δήμαρχος. «Εντυπωσιακός σε όγκο παρουσίασης έργου ο απολογισμός και τωρινού και μελλοντικού. Πιστεύουμε ότι και σαν Δημοτικό Συμβούλιο και σαν παράταξη εμείς η Ριζοσπαστική Κίνηση προσφέραμε με τις προτάσεις μας και της στήριξης όπου θεωρήσαμε ότι επιλέχθηκε σωστά να υλοποιηθεί», σημείωσε.

«Διαβάζοντας τους επιμέρους απολογισμούς των τμημάτων», σημείωσε ο Θ. Ματόπουλος, «βλέπουμε ότι πρωταγωνιστές όλου αυτού του έργου είναι τα στελέχη του Δήμου και οι υπηρεσίες, οι οποίες παρ’ όλη την αντίθετη γνώμη που πιθανόν υπάρχει στην κοινωνία δουλεύουν με πάρα πολύ εντατικούς ρυθμούς».

Ζήτησε ο Θ. Ματόπουλος:

Να ξεκινήσει άμεσα η ενημέρωση των πολιτών για τα τοπικά σχέδια διαχείρισης.
Να ξεκινήσουν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια, αφού υπάρχει και κονδύλι στον προϋπολογισμό.
Να στηριχτεί το τμήμα για τα αδέσποτα ζώα γιατί έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.
Να στηριχτεί το έργο της Πολιτικής Προστασίας, που είναι οι φύλακες της πόλης.
 

Η δημοτική σύμβουλος Μαρία Σίνα, τόνισε ότι «Εμείς θα είμαστε δίπλα, είμαστε κοντά γιατί νομίζω ότι όλοι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για το Δήμο μας»

Επεσήμανε δε ότι, «Πολλά από αυτά τα έργα, τα είχαμε ξεκινήσει εμείς. Δεν είναι πως δεν προσπαθήσαμε...

Το Καβούρι αν πάτε μια βόλτα θα δείτε ότι είναι σε άθλια κατάσταση και δεν υπάρχει φωτισμός».

“Η Βάρη και η Βουλιαγμένη είναι χάλια”

Ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κοντονής αντέτεινε στα όσα είπε ο δήμαρχος σημειώνοντας:

«Κύριε Δήμαρχε μου δίνετε την αίσθηση ότι ζούμε σε διαφορετικές πόλεις. Αυτά που λέτε νομίζουμε ότι ζούμε στον παράδεισο. Ή δεν κυκλοφορείτε ή δεν ενημερώνεστε. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως τα λέτε. Ρωτήστε τους δημότες.

Σας παρακαλώ να βγείτε στους δημότες και αν έχετε ιδία άποψη. Ελάτε στη Βουλιαγμένη να δείτε το χάλι της, πηγαίνετε στη Βάρη να δείτε το χάλι της.

Μπορούμε να πούμε ότι πολλοί από τους συνεργάτες σας εργάζονται σκληρά για να παράγουν έργο, όμως εσείς είστε ο αρχηγός. Και δεν έχετε δώσει καμμία σημασία ούτε στη Βάρη ούτε στη Βουλιαγμένη. Εχετε τελείως εγκαταλείψει και τα δύο αυτά μέρη. Εχετε θέσει προτεραιότητα σε άλλα πράγματα που δεν νομίζω ότι είναι βασικά.                                

Το ότι υπάρχει λάμπα σε μία κολόνα, αυτό θα έπρεπε να είναι δεδομένο και όχι να το χειροκροτούμε».

“Στην Κάτω Βούλα δεν έχει γίνει τίποτα

«Πράγματι έχει γίνει έργο, αλλά δεν θα πρέπει – το αναγνώρισε και ο δήμαρχος αυτό – να μην αναγνωρίζουμε και το έργο της αντιπολίτευσης στο σύνολό της», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Κιούκης και ευχαρίστησε τους δωρητές που με τη βοήθειά τους μπορούν να γίνουν πολλά έργα στο Δήμο καθώς και το προσωπικό του Δήμου.

Σημείωσε ότι «μια σειρά έργα που ολοκληρώθηκαν αυτή την περίοδο είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και βέβαια η προηγούμενη Δημοτική Αρχή από τη σημερινή έχει μικρή απόσταση, δεν τη χωρίζει άβυσσος. Υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα και η μικρή διαφορά που σημειώθηκε στις εκλογές δεν μας δίνει το δικαίωμα να αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας.

Διαμαντοπούλειο “Γηροκομείο”

 Προσωπικά, αν με ρώταγε ο δήμαρχος αν είμαι ευχαριστημένος σαν κάτοικος της Κάτω Βούλας, θα του πω ότι είμαι σφοδρά δυσαρεστημένος, γιατί στην περιοχή μου δεν έχει γίνει τίποτα. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πλατεία της Βούλας και εγώ όπως και πολλοί συμπολίτες μου γειτνιάζουμε σε ένα ακίνητο που έχει δοθεί στο δήμο μας, αναφέρομαι στο Διαμαντοπούλειο Γηροκομείο κύριε Δήμαρχε για το οποίο δεν ξέρω τι προσπάθειες έχουν γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μία εστία μόλυνσης. Είναι μία άσχημη περιβαλλοντική εικόνα, ένας αποθηκευτικός χώρος απέναντι σε ένα σχολικό συγκρότημα που δεν φωτίζεται επαρκώς της βραδινές ώρες.

Η περίμετρος του Ασκληπιείου Νοσοκομείου δεν θα έλεγα ότι τιμά την πόλη μας. Μπορούμε να κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις εκεί και με πολύ μικρό κόστος», ολοκλήρωσε ο Δημ. Κιούκης.

Εις απάντηση του Δ. Κοντονή και Δ. Κιούκη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος είπε:

«Στην προσπάθειά μας, σαν Δήμος, να έχουμε καλύτερη απεικόνιση για το τι συμβαίνει στην πόλη μας, προμηθευθήκαμε μαγνητοφωνάκια τα οποία έχουμε δώσει σε εργαζόμενους που κινούνται στην πόλη και καθημερινά καταγράφουν τα προβλήματα που διαπιστώνουν. Και νομίζω ότι έχει πιάσει τόπο αυτή η προσπάθεια».

Απαντώντας ο δήμαρχος στις “ενστάσεις” των συμβούλων σημείωσε: 

α) Αν αυτά που είπε ο κ. Κοντονής είχαν αλήθεια, σήμερα εδώ μέσα θα έπρεπε να είναι κατάμεστο και να μας είχαν πάρει με τις πέτρες, λέγοντας ότι κύριοι δεν έχετε κάνει τίποτα.

σ.σ. έχει απόλυτο δίκηο. Η αδιαφορία έχει κόστος...

β) Για το Διαμαντοπούλειο Γηροκομείο, που είπε ο φίλος μου ο Δημήτρης έχει απόλυτο δίκηο για το οποίο ρίξαμε τόσες πολλές αυτοντουφεκιές διαχρονικά τα τελευταία 25 χρόνια, που σήμερα αυτό το πράγμα δεν μπορεί να λυθεί ούτε νομοθετικά. Γιατί πλέον υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις. Τί να κάνει πλέον η Δημοτική Αρχή; Να πάει να ανατρέψει τις δικαστικές αποφάσεις. Και παρ’ όλα αυτά θα ακούσετε και για το Γηροκομείο οσονούπω θετική εξέλιξη.

Αννα Μπουζιάνη


Μπορείτε να να παρακολουθήσετε όλη τη συνεδρίαση στα
https://youtu.be/il_pzAooqV4?list=PLD_Soz3cJB0_TyEZ9EaHuCB---pP26Ryq μέρος 1
https://youtu.be/Xow5xWaERcs?list=PLD_Soz3cJB0_TyEZ9EaHuCB---pP26Ryq μέρος 2  
 
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος