Όπως γνωρίζετε, ο περιπατητικός και θρησκευτικός τουρισμός, αποτελεί σήμερα έναν ιδιαίτερο τομέα του διεθνή τουρισμού που καταγράφει   σημαντικές & ανοδικές τάσεις αφίξεων και διαμονών με υψηλά στατιστικά νούμερα στον παγκόσμιο χάρτη τουρισμού.
 
Θα ήθελα να σας ενημερώσω με την παρούσα πρόσκληση,   ότι οι προσπάθειες που σε καθημερινή βάση καταβάλουμε εγώ και οι συνεργάτες μου για την Πόλη μας Αγία Παρασκευή καθώς και για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την αγοράς εργασίας,   δεν θα ήταν δυνατόν, να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον μας   το γεγονός ότι στην πόλη μας, υπάρχει ένα πανέμορφο φυσιολογικό μονοπάτι περιπάτου που διασχίζει όλον τον Υμηττό αλλά και η ιστορική Μονή του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού που θεωρούμε ότι με την βοήθεια σας,   θα μπορούσαν να γίνουν ευρέως γνωστά και να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες με ότι συνεπάγεται αυτό για την εξύψωση της τοπικής οικονομίας.
Σας ενημερώσω επίσης, ότι πρόκειται για την πρώτη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από την ιστορία ίδρυσης της Πόλης μας σχετικά με το παραπάνω θέμα και όπως καταλαβαίνετε δεν θα πρέπει να λείψει κανείς.
 
Για τους παραπάνω λόγους σας προσκαλώ να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας (με τους παρακάτω τρόπους) προκειμένου να συμμετέχετε στην 1η συνεδρίαση στρόγγυλης τραπέζης που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στην Πόλη μας και να καταθέσετε τις δικές σας προτάσεις για το παραπάνω θέμα.
 
 
Δηλώστε Συμμέτοχη :
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Tηλ Επικ 2106003963 - 6942915786
 
Με εκτίμηση
Φώτης Αλεξόπουλος
 
Τ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου καταναλωτή & Αγοράς
Μέλος Δ.Σ ΙΝ.ΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Υπάλληλος Εμπορικού &Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Τ. Αν. Βουλευτής Νομού Ηλείας    
 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 215 guests και κανένα μέλος