Ιδιαίτερα ικανοποιημένος μπήκε στο 2016 ο Δήμος Μαρκοπούλου αφού ευοδώνονται οι προσπάθειές του (ενάμιση και πλέον έτους), να εκταμιεθούν από την Περιφέρεια Αττικής, κονδύλι περίπου 140.000 ευρώ και να αναδειχθεί και ανάδοχος του έργου (ο Εργολάβος Σωτήρης Γκιόκας), για την αντιπλημμυρική προστασία, της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη.

Το αντιπλημμυρικό έργο, αφού πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις μελετών, ξεκινά την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 και αναμένεται να ολοκληρωθεί, στα μέσα Φεβρουαρίου 2016.

Η υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου, θα λύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα συγκέντρωσης υδάτων επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, παροχετεύοντας ομαλά τα νερά της βροχής.

Σε συνδυασμό δε, με τις ήδη, πρόσφατα ολοκληρωμένες, σημειακές παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, στο ύψος του «Γαλυφιανάκη» και σε παράπλευρες οδούς, όπως η οδός Κανάρη, ο Δήμος θεωρεί ότι θα υπάρξει λύση, στο εν λόγω ζήτημα των πλημμυρικών φαινομένων στην κεντρική Λεωφόρο, καθώς η ασφάλεια των πολιτών, είναι άμεση προτεραιότητα γι’αυτόν.

Αναγκαστικά θα υπάρξουν, οι απαραίτητες λόγω έργων, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε μεγάλο μήκος επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, γι’ αυτό οι οδηγοί των οχημάτων, αλλά και οι πεζοί να είναι προσεκτικοί.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος