sagkah-odoip-1.jpgΓια τρεις μέρες η  καρδιά της Σαγκάης-της πόλης των 20 εκατομμυρίων κατοίκων- χτυπούσε σε ελληνικούς ρυθμούς. Με σεβασμό στην ιερή πόλη του Μαραθώνα και στην ιστορία της, υποδέχθηκαν την μαραθώνια φλόγα, εκπρόσωποι της πόλης και του Αθλητισμού...

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

 

sagkah-odoip-1.jpgΓια τρεις μέρες η  καρδιά της Σαγκάης-της πόλης των 20 εκατομμυρίων κατοίκων- χτυπούσε σε ελληνικούς ρυθμούς. Με σεβασμό στην ιερή πόλη του Μαραθώνα και στην ιστορία της, υποδέχθηκαν την μαραθώνια φλόγα, εκπρόσωποι της πόλης και του Αθλητισμού. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνα στο εκθεσιακό κέντρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Σαγκάης.


Η μαραθώνια φλόγα έγινε δεκτή με τιμές και αποτέλεσε το κεντρικό γεγονός του διεθνούς μαραθωνίου της Σαγκάης συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον ΜΜΕ και του απλού κόσμου.

Εκατοντάδες άνθρωποι έτρεξαν στο πολυπληθή αυτό μαραθώνιο ντυμένοι στα ελληνικά χρώματα κρατώντας σημαίες του Μαραθώνα και της Ελλάδας.

sagkah-odoip-4.jpg
Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε για τον Δήμαρχο Μαραθώνος η έκδοση του βιβλίου του στην κινέζικη γλώσσα!

«Η πόλη της Σαγκάης εξέδωσε ένα βιβλίο, που μοιράστηκε σε εκατομμύρια κόσμο. Το μισό βιβλίο είναι αφιερωμένο στην πόλη της Σαγκάης και τον μαραθώνιο του 2007 και το άλλο μισό στον Μαραθώνα και είναι βασισμένο στο πρώτο φωτογραφικό λεύκωμα που είχα εκδώσει για τον Μαραθώνα» λέει ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Ζαγάρης. «Αυτή η έκδοση αποτελεί, όχι μόνο τιμή αλλά και ιδιαίτερη προβολή της πόλης του Μαραθώνα».

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 788 guests και κανένα μέλος