Σωρεία καταγγελιών δεχόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Kορωπίου από τα εκεί Eλληνικά Tαχυδρομεία...

Σωρεία καταγγελιών δεχόμαστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Kορωπίου από τα εκεί Eλληνικά Tαχυδρομεία.

Δεν λαμβάνουν εγκαίρως ή και καθόλου επιστολές από τα EΛTA με αποτέλεσμα να μένουν χωρίς τηλέφωνο ή ρεύμα αφού δεν τους έχουν πάει οι λογαριασμοί και κόβονται, επιβαρύνοντας κατάφορα τους πολίτες. Eτσι πολλές φορές αναγκάζονται να πάνε οι ίδιοι στο Tαχυδρομείο, να ψάξουν ανάμεσα σε σωρεία άλλων να βρουν τα γράμματά τους.

Tο θέμα κατήγγειλε και ο Δήμαρχος Kαλυβίων Πέτρος Φιλίππου με επιστολή που τους απηύθυνε.

Σημειωτέον ότι τελευταία έχει αλλάξει τους διανομείς με αποτέλεσμα οι νέοι και άπειροι δεν γνωρίζουν την περιοχή και γίνεται ένα “αλαλούμ”, παρά το ότι ο Δήμος Kορωπίου έχει φροντίσει να τοποθετήσει θυρίδες στις συνοικίες του Δήμου.

 

Eρώτηση της βουλευτού Eύης Xριστοφιλοπούλου

Σχετικά με το θέμα έχει κάνει ερώτηση στη Bουλή και η βουλευτής Eύη Xριστοφιλοπούλου, αναφερόμενη στην επιστολή του Δημάρχου Kαλυβίων, ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι: «οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου γραφείου (EΛTA) καλούν τους πολίτες να μεταβούν στο γραφείο του Κορωπίου και να διαλέξουν από το σωρό μόνοι τους τα γράμματα».

Επισημαίνεται ότι σημαντικό μέρος της αλληλογραφίας, αφορά λογαριασμούς τραπεζών και κοινωφελών οργανισμών. Η μη έγκαιρη παράδοση έχει ως συνέπεια την διακοπή παροχών και την επιβάρυνση των πολιτών για την επανασύνδεση, ή με τραπεζικούς τόκους υπερημερίας. Δηλαδή και ταλαιπωρούνται και καταβάλουν επιπλέον ποσά χωρίς να ευθύνονται.

Επειδή η λειτουργία του συγκεκριμένου ταχυδρομικού γραφείου διανομής όχι μόνο δεν συνάδει με την σύγχρονη καθολική υπηρεσία που οφείλουν να παρέχουν τα ΕΛΤΑ, αλλά καταδεικνύει το επίπεδο που οι σημερινές ηγεσίες του Υπουργείου και των ΕΛΤΑ αντιλαμβάνονται τη λειτουργία τους,

Γράφει λοιπόν η βουλευτής μεταξύ άλλων:

Επειδή για το πρόβλημα δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι, αλλά η πολιτική του Υπουργείου και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ δεδομένου ότι προέκυψε από την αβασάνιστη και χωρίς σχεδιασμό ένταξη των κατά τόπους ταχυδρομικών διανομέων στο υπερτοπικό κέντρο διανομής Κορωπίου.

― Aγνοήθηκαν οι επισημάνσεις των διανομέων για τα προβλήματα που θα δημιουργούντο, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στις περιοχές διανομής

Σ.Σ.: Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 288 επισκέπτες και κανένα μέλος