Στις 8 Νοεμβρίου, “ελεγκτές”, όργανα των δανειστών (ΤΑΙΠΕΔ) πήγαν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, να ελέγξουν απόρρητα, δημόσια έγγραφα που αφορούν τα 14 αεροδρόμια της χώρας, που ξεπουλιούνται.
 
Ο πρόεδρος της ΥΠΑ Αλεβιζόπουλος αρνήθηκε να τους δεχτεί και δώσει έγγραφα δηλώντας ότι θα πρέπει να πάνε με εισαγγελική παραγγελία.
 
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και εκποιείται...
 
Αλεβιζόπουλος «Το θεωρούμε απαράδεκτο το ΤΑΙΠΕΔ να εισχωρεί και να μπαίνει στο λογιστήριο της ΥΠΑ και να ζητά απόρρητα, τα χαρτιά των συμβάσεων με τους ιδιώτες που έχουμε στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και να ελέγξουν μια κατάσταση, η οποία αφορά το ελληνικό δημόσιο δηλαδή την ΥΠΑ και τους ιδιώτες και δεν αφορά το ΤΑΙΠΕΔ, ένα ταμείο το οποίο έχει την ασυλία να παρανομεί και να κάνει οικονομικά εγκλήματα στην χώρα μας. Ζητήσαμε λοιπόν να φύγουν οι εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ και να έρθουν με εισαγγελική παραγγελία και με ΜΑΤ να μπούνε και να ελέγχουνε την ΥΠΑ. Είμαστε κράτος, εκπροσωπούμε το συμφέρον του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα του δημοσίου, κάτι που δεν κάνει το ΤΑΙΠΕΔ.
 
Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ιδιωτικού δικαίου και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ιδιωτών και των δανειστών και θέλουν να πάρουν τσάμπα, μισοτιμής και δωρεάν την δημόσια περιουσία».
 
Με νόμο του κράτους τα αεροδρόμια στο γερμανικό δημόσιο!
 
Μιλάμε για την πράξη του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης που πέρασε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες, το νόμο για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας και την παραχώρησή τους στο γερμανικό δημόσιο, χάρισμα, την ώρα που ξεσηκώθηκε η θύελλα για τα περί γενοκτονίας του Φίλη. Και αναρωτιούνται πολλοί, μήπως έγινε αυτό για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να μη πάρει είδηση για τα αεροδρόμια;
 
Ακούστε τον σ’ αυτό με την Τσαπανίδου
 
 
αλλά και αυτό στο TV COCMOS:
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 49 guests και κανένα μέλος