Διαμαρτυρίες δεχθήκαμε από αναγνώστες για την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της Βούλας, από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που απλώνουν τα τραπεζοκαθίσματα μέχρι το πεζοδρόμιο και κλείνουν τον εσωτερικό διάδρομο της πλατείας.

Απ’ την άλλη το πεζοδρόμιο είναι στενό και γίνεται αδιαπέραστο από τα ΙΧ που παρκάρουν κάθετα και το μπροστινό τους μέρος “ανεβαίνει” στο πεζοδρόμιο, ενώ τα θαμνώδη κόβουν φυτά κόβουν κι αυτά από κάτι...

Ακόμη τα απαραίτητα κολωνάκια των επιγραφών της τροχαίας και ο φωτισμός συμπληρώνουν το κλείσιμο του πεζοδρομίου, ιδιαίτερα για ένα παιδικό καρότσι ή ένα αναπηρικό.

Μετά τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε, επισκεφθήκαμε το χώρο και πράγματι διαπιστώσαμε ότι είναι έτσι, από σχετικά μικρή μερίδα επαγγελματιών, που θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να παρέμβει ούτως ώστε να τηρηθούν οι κανόνες για τα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας, όπως έχουν οριστεί από το Δημοτικό συμβούλιο.

Οι εικόνες μιλούν. Μέχρι και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης έχει φροντίσει κάποιος να εξασφαλίσει με την ...καρέκλα.

vas.pavlou plateia

 

Φώτα!!!

Φώτα στο πάρκο του Αγ. Ιωάννη ζητούν οι κάτοικοι που τις βραδινές ώρες είναι βαθύ σκότος, και φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Μερικές λάμπες είναι...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 268 guests και κανένα μέλος