Η Δημοτική Αρχή δέχτηκε καταγγελία για περιστατικό βίας, από γονέα μαθητού, κατά άλλου μαθητή δημοτικού σχολείου της πόλης μας. Συγκεκριμένα ο Δήμος πληροφορήθηκε ότι γονιός εισήλθε στο προαύλιο του σχολείο και χειροδίκησε κατά μαθητή του ιδίου σχολείου ο οποίος φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αφορμή για το περιστατικό ήταν ότι το θύμα, αλλοδαπός (έγχρωμος) μαθητής είχε διένεξη με το γιο του δράστη.

 

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αλλά και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή καταδικάζουν το περιστατικό. Καλούν την εκπαιδευτική κοινότητα, τις αρχές και την κοινωνία γενικότερα να θέσουν στο περιθώριο τον δράστη και να καταδικάσουν έμπρακτα όλα τα κρούσματα ρατσισμού και βίας, απ’ όπου και αν προέρχονται.

 

Ο Δήμος δεν ανέχεται σήμερα, ούτε πρόκειται να ανεχτεί στο μέλλον τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα πράξει ότι εμπίπτει στο πεδίο των αρμοδιοτήτων του για να τις αποτρέψει.

 

Τέλος, ο Δήμαρχος καλεί τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα προβλεπόμενα και να εξαντλήσουν τα περιθώρια αυστηρότητας προκειμένου η τιμωρία του συγκεκριμένου να έχει και χαρακτήρα παραδειγματισμού.

 

Για το Γραφείο Τύπου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 525 guests και κανένα μέλος