Στο πλαίσιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της σχολής ΣΒΙΕ, πολλοί είναι οι Δήμοι που άδραξαν την ευκαιρία και συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών για σπουδές διετούς φοίτησης στην σχολή ΣΒΙΕ, σε νέους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.
 
Η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει, 50 πλήρεις υποτροφίες διετούς φοίτησης για οικονομικά ευάλωτους δημότες από όλη την Αττική.
 
Οι υπότροφοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ειδικότητα του Τομέα Υγείας, Αισθητικής και Παιδαγωγικών και κατά την αποφοίτησή τους,  να πάρουν αναγνωρισμένο κρατικό πτυχίο και προοπτική άμεσης απορρόφησης, τόσο στον δημόσιο όσο και στον  ιδιωτικό τομέα.
Κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια δικαιολογούν την αίτηση για υποτροφία, όπως ανεργία οικογενειακό εισόδημα, πολυτεκνία, ΑμΕΑ.
 
Οι δικαιούχοι θα αναδειχθούν μετά από αξιολόγηση του συνόλου των αιτήσεων και θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015.
 
Επιπλέον, όσοι ενδιαφερόμενοι δεν επιλεγούν για πλήρη υποτροφία, η ΣΒΙΕ θα χορηγήσει αυτόματα 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρά τους, προκειμένου να σπουδάσουν το επάγγελμα που επιθυμούν.
 
Οι ειδικότητες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν οι υπότροφοι σπουδαστές είναι οι ακόλουθες:
 
• Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων (Μικροβιολόγου)
Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου
Βοηθός Νοσηλευτικής ΜΕΘ
Βοηθός Νοσηλευτικής Μαιευτικής
Βοηθός Ραδιολογίας και Ακτινολογίας
Βοηθός Φυσικοθεραπείας
Βοηθός Εργοθεραπείας
Βοηθός Φαρμακοποιού-Τεχνικός Φαρμάκων, Καλ/κών
Βοηθός Οδοντικής Τεχνολογίας
Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
Βοηθός Οπτικής – Οπτομετρίας
Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ
 
Οι αιτούμενοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα στα γραφεία του Δήμου Λαυρεωτικής, προσκομίζοντας και τα έγγραφα που δικαιολογούν την οικονομική τους δυσχέρεια (πχ. κάρτα ανεργίας, οικογενειακό εισόδημα, κάρτα πολυτέκνων κ.α.) στην κα. Πρέκκα.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ:
Οι αιτήσεις και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνονται καθημερινά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ιθάκης 12, Γέρακας (1ος όρ. – Γραφ. Διαμεσολάβησης)
Τηλ.Επικοινωνίας: 2106604654-718
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
Τηλ. Επικοινωνίας 2132019901-4

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 277 guests και κανένα μέλος