Στις 7 του Σεπτέμβρη του 2015 έπεσε η αυλαία για μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες της ελληνικής σκηνής, τη Βούλα Ζουμπουλάκη.

Πρώτη της εμφάνιση ήταν στη Λυρική Σκηνή στον «Χορό των μεταμφιεσμένων» και ο πρώτος σημαντικός ρόλος που έπαιζε στο θέατρο ήταν στο «Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα». Υπηρέτησε το ελληνικό θέατρο πάνω από 30 χρόνια, πλάι στον ηθοποιό Δημήτρη Μυράτ, που ήταν σύζυγός της.

Δε θα την ξεχάσω ποτέ

Πριν 5 ημέρες (15.9.15) πληροφορήθηκα για το θάνατο της εκλεκτής κυρίας του θεάτρου μας Βούλας Ζουμπουλάκη.

Δε μπόρεσα να παρευρεθώ στην κηδεία της γιατί ήμουν εκτός Αθηνών, αλλά έμαθα ότι ελάχιστοι ηθοποιοί και απλός κόσμος τη συνόδευσαν στο τελευταίο της ταξίδι.

Ήταν πολύ λυπηρό, και το χειρότερο απ' όλα η απουσία του επίσημου κράτους. Ούτε ένα στεφάνι από την πολιτεία, ούτε δύο λόγια, ούτε μια παρουσία, σε μια μεγάλη θεατρίνα, σύζυγο του αξέχαστου θεατράνθρωπου Δημήτρη Μυράτ, που προσέφερε τόσες αξέχαστες ερμηνείες σε άπειρους ρόλους.

Δε θα την ξεχάσω ποτέ και από τη συνεργασία μας στο θέατρο ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ που συμμετείχα νέος ηθοποιός στο έργο του Βαγγ. Κατσάνη "ΟΤΑΝ...ΟΙ ΑΤΡΕΙΔΕΣ", που μου φέρθηκε με τόση αγάπη και τρυφερότητα. Ειλικρινά αξέχαστη!

Με εκτίμηση
Μανώλης Δεστούνης

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 373 guests και κανένα μέλος