Μεγάλο πανηγύρι εξελίχθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στην Κερατέα, παραμονή του Αγίου Ευσταθίου, προστάτη των κυνηγών. Το πανηγύρι έχει παράδοση ετών και το οργανώνει ο Φιλοθηραματικός, κυνηγετικός Σύλλογος Κερατέας “Η Άρτεμις”, στη μνήμη του προστάτη τους Αγίου Ευσταθίου.

Τον Αγιο Ευστάθιο τιμούν οι κυνηγοί στο μικρό εκκλησάκι που έχει χτιστεί μαζί με τις εγκαταστάσεις των κυνηγών σε ένα πολύ μεγάλο προαύλιο χώρο.

doga trapeziΑυτός ο προαύλιος χώρος γέμισε κόσμο από την Κερατέα και όχι μόνο.

Η ζωντανή ορχήστρα, αποτελούμενη από παιδιά της Κερατέας: το Βασίλη Μαρκόπουλο στο κλαρίνο, το Νεκτάριο Γκαγκώση στο βιολί και στο τραγούδι τους Ιωάννα Λεγάκη, Τζένη Κατσιγιάννη και Πέτρο Ζηλεμένο.

Πρόεδρος του Συλλόγου των κυνηγών είναι η Ελμα Δόγκα, η οποία βρισκόταν βεβαίως εκεί.

doga mikrofonoΣτο πανηγύρι προσήλθε και ο δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες σε πολλά τραπέζια και χαιρέτισε και την εκδήλωση. Δήλωσε μάλιστα ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για να νομιμοποιήσει το χώρο που λειτουργεί ο Σύλλογος.

Ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου άνοιξε την εκδήλωση και κάλεσε την πρόεδρο να χαιρετίσει.

Η Ελμα Δόγκα στο σύντομο λόγο της ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των συλλόγων που παρευρίσκονταν. Μάλιστα ονόμασε τον Απόλλωνα, τον Ηγέροχο, του Κοπανελιού, ο οποίος πρόσφερε στην εκδήλωση γλυκά κουταλιού. Ευχαρίστησε επίσης τον Θ. Μαρτίνο για τη δωρεά που έκανε στο Σύλλογο και κατασκεύασε μία σιδερένια πόρτα.

kynigoi kosmosΣτη συνέχεια κάλεσε το δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά να χαιρετίσει την εκδήλωση.

Στο πανηγύρι παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης του Δήμου 3Β Δημοσθένης Δόγκας, ο οποίος έκανε δώρο στο Σύλλογο 4 καραμπίνες, καθ’ ότι κυνηγοί, που μπήκαν σε λαχειοφόρο αγορά.

Στο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι οι Κυνηγοί της Ελλάδας κατέχουν το μικρότερο ποσοστό λαθροθηρίας παγκοσμίως.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 guests και κανένα μέλος