Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης με τον προϊστάμενο της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννη Ασπρουλάκη προκειμένου να δρομολογηθεί η έναρξη υλοποίησης των ήδη εγκεκριμένων και ενταγμένων έργων για τον Δήμο Σαρωνικού- συνολικού προϋπολογισμού 13 εκατομμυρίων ευρώ- στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής 2015.

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση και ξεκινά άμεσα το έργο «Επίστρωση οδού Γαλάζιας Ακτής», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Πρόκειται για σημαντικό έργο βελτίωσης του οδικού δικτύου του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο σε συνδυασμό με την υπό εξέλιξη συντήρηση σε επιμέρους οδούς από τα συνεργεία του Δήμου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, θα συμβάλει στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας των οδικών αξόνων του Δήμου Σαρωνικού.

Άμεσα ξεκινούν, καθώς αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η υπογραφή των συμβάσεων για το έργο «Ολοκλήρωση Δικτύου Ομβρίων στην Οδό Κεφαλληνίας στη Σαρωνίδα», προϋπολογισμού 90.000 ευρώ αλλά και το έργο «Συνδέσεις Δικτύου Αποχέτευσης Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια-Κουβαράς)», προϋπολογισμού 250.000 ευρώ, το οποίο θα καταστήσει λειτουργικό το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης και θα οδηγήσει στη σταδιακή σύνδεση οικιών και καταστημάτων με το βιολογικό Μαρκοπούλου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης σημειώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και την οικονομική και κοινωνική κρίση, προχωράμε στην εκτέλεση έργων υποδομών για τον Δήμο μας. Η άριστη συνεργασία με την Περιφερειάρχη κ. Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλίππου και τις αρμόδιες υπηρεσίες αποφέρει ήδη τους πρώτους καρπούς, ενώ σταδιακά θα υλοποιούνται έργα συνολικής χρηματοδότησης 13 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, από ιδίους πόρους του Δήμου προχωράμε σε αναπλάσεις των κεντρικών πλατειών, σε έργα βελτίωσης και αποκατάστασης φθορών σε δημόσιους χώρους και σχολικά κτίρια, ενώ ενισχύουμε με νέες δράσεις την κοινωνική πολιτική του Δήμου μας, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε οικογένειες που την έχουν πραγματικά ανάγκη».

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 75 επισκέπτες και κανένα μέλος