Είναι γνωστό το πρόβλημα της πολεοδόμησης στην Ανατολική Αττική καθώς πολλές είναι οι περιοχές που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως.
Συγκεκριμένα στην Παλλήνη, στον οικισμό Καραούζι, λίγα μέτρα πίσω από την Λ. Μαραθώνος...

Ο νέος χρόνος θα βρει

στο σχέδιο πόλεως το Καραούζι Παλλήνης!


Είναι γνωστό το πρόβλημα της πολεοδόμησης στην Ανατολική Αττική καθώς πολλές είναι οι περιοχές που ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως.

Συγκεκριμένα στην Παλλήνη, στον οικισμό Καραούζι, λίγα μέτρα πίσω από την Λ. Μαραθώνος, στην καρδιά της πόλης, οι κάτοικοι εδώ και χρόνια ελπίζουν και προσπαθούν μαζί με την δημοτική αρχή να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης ώστε να μπορούν κι αυτοί όπως χαρακτηριστικά μας είπε κάτοικος να διορθώσουν έστω τις βλάβες που υπέστησαν τα σπίτια τους από παλιότερο σεισμό.


Συνέστησαν λοιπόν μια ομάδα κατοίκων, προκειμένου να αγωνιστούν ο οικισμός τους να αποκτήσει άλλη όψη, αφού με την ένταξη θα δημιουργηθούν πεζόδρομοι, πάρκο – παιδική χαρά και ωραία ρυμοτομία και θα μπορούν επιτέλους να χτίσουν νόμιμα.

Από την τελευταία συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Παλλήνης Σπύρο Κωνσταντά την Τετάρτη 5/11, βγήκαν θετικά αποτελέσματα, αφού ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι μόλις γίνει και η γεωλογική μελέτη από Τεχνικό γραφείο, ο φάκελος «Καραούζι» φεύγει για ΥΠΕΧΩΔΕ και για ΦΕΚ.

Η πολεοδομική μελέτη έχει ήδη αναρτηθεί και εγκριθεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο, μας ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους το θέμα θα έχει διευθετηθεί πλήρως.

 


Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 101 guests και κανένα μέλος