Από της 15 Ιουλίου 2015 μέχρι και την 5η Αυγούστου 2015 και μέσω διαδικτύου, θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ωφελούμενοι, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» στο Δήμο Παλλήνης.

Ως έτος αναφοράς των φορολογικών δηλώσεων ένταξης ορίζεται το οικονομικό έτος 2015, δηλαδή η χρήση 2014.

Ο Δήμος Παλλήνης συμμετέχει ως εταίρος των «Κοινωνικών Συμπράξεων» που έχουν αναλάβει τη διανομή της βοήθειας, στο πλαίσιο εφαρμογής των δράσεων του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους.

Η Αίτηση των δυνητικά ωφελουμένων υποβάλλεται ηλεκτρονικά:

― είτε ιδιωτικά, με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS)
― είτε μέσω των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης
― Η Αίτηση θα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή προσαρτημένη στην ιστοσελίδα

https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986.

Σημείο εξυπηρέτησης των δυνητικά ωφελούμενων που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδύκτιο, για την υποβολή αίτησης:

― Δ/νση: Δημαρχείο Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας (Γραφείο Διαμεσολάβησης),
― Αρμόδιος: Όλγα Κοτρώτσου και Μαρία Αρβανιτάκη, Ημέρες: Καθημερινές(Δ-Π) - Ώρες : 9:00 – 15:00

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, έως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον Οκτώβριο να γίνει η πρώτη διανομή που θα περιλαμβάνει νωπά κρέατα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βρεφικές τροφές, είδη και προϊόντα γενικής καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

Και ο Δήμος 3Β

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον Δήμο Σαρωνικού, πρόκειται να υλοποιήσει δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Σημείο εξυπηρέτησης:

• Δ/νση: Ζεφύρου 2 Δημοτική ενότητα Βούλας Αρμόδιος: Παν. Τσοροτιώτης, Τηλέφωνο: 2132019922-2132019901
• Δευτέρα,Τετάρτη και Πέμπτη
• ‘Ωρες 10.00 π.μ. - 14.00μ.μ.

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δικτυακός τόπος:www.vvv.gov.gr

Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

Ας ετοιμαστούμε για ουρές σισιτίων επί σειρά ετών, αφού το παρόν πρόγραμμα προβλέπει μία πενταετία επισιτισμού. Θα μας στέλνει η Ε.Ε. νωπά κρέατα και ...λαχανικά και εμείς θα είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην Ευρώπη!

sisitio 2Οσο για τα εισοδηματικά κριτήρια; η απόλυτη εξαθλίωση.

Πάρτε μία γεύση από τα κριτήρια.

Ως «άστεγοι», θεωρούνται τα άτομα που διαμένουν, σε δημόσιους ή εξωτερικούς χώρους, διανυκτερεύουν σε ξενώνες ύπνου ή διαβιούν σε προσωρινά ή πρόχειρα καταλύματα, τα οποία δεν πληρούν τις αναγκαίες τεχνικές προδιαγραφές και δεν διαθέτουν τις βασικές υπηρεσίες ύδρευσης και ηλεκτροδότησης.            

Το εισόδημα του ωφελούμενου, όπως προκύπτει από την φορολογική δήλωση του τελευταίου οικονομικού έτους, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα όρια πραγματικού εισοδήματος: 3.000 € ετησίως για μεμονωμένο άτομο και 4.500 € ετησίως για το ζευγάρι, προσαυξανόμενο κατά 1.500 € για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας και 900 € ετησίως για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος της οικογένειας.

Ολα τα κριτήρια εδω

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 174 guests και κανένα μέλος