Τις νησίδες σε όλους του κεντρικούς άξονες της πόλης έχουν αρχίσει να καθαρίζουν συνεργεία του Δήμου 3B.

Οι νησίδες συνήθως καταλήγουν σκουπιδότοποι από τα διάφορα αντικείμενα που εγκαθίστανται μέσα στις φυλλωσιές των θάμνων.

Παράλληλα όμως οι ίδιοι οι θάμνοι γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι επειδή κρύβουν την ορατότητα στους πεζούς που περνούν τις κάθετες διαβάσεις.

Οπως μας ενημερώνει η Δημοτική Αρχή, αποφάσισε να καθαρίσει τις νησίδες, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής.

Κάνουν λοιπόν αυτή την υπέρβαση «παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα των υπηρεσιών του Δήμου, αφού τα χόρτα και τα σκουπίδια στις νησίδες της πόλης εκτός από αντιαισθητικά, αποτελούν και κίνδυνο για φωτιά, ενώ παράλληλα περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών».

Ετσι έχει ξεκινήσει εκστρατεία αποψίλωσης, καθαρισμού και ευπρεπισμού των συγκεκριμένων σημείων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών αλλάζοντας σημαντικά την εικόνα της πόλης.

Προσοχή στις διαβάσεις πεζών

Προτείνουμε στους αρμόδιους του Δήμου να προσέξουν ιδιαίτερα τη νησίδα κατά μήκος της παραλιακής ζώνης στο σημείο της διάβασης πεζών, επιστρέφοντας από το στο καφέ “Νότος”. Η ορατότητα της λωρίδας είναι ανύπαρκτη ιδιαίτερα της 3ης και πιο επικίνδυνης λωρίδας από το ύψος των θάμνων στη νησίδα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 94 guests και κανένα μέλος