Μελέτη νέας διαρρύθμισης κάδων απορριμμάτων συζήτησε το τοπικό συμβούλιο Βάρης, στη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου.

Το θέμα εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παν. Σωτηρόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε ότι η μελέτη αυτή έχει ολοκληρωθεί από το 2013, έχει τις προδιαγραφές και έχει γίνει μετά από επί τόπου διερεύνηση. Προωθήθηκε στο Τοπικό Συμβούλιο για τυχόν αντιρρήσεις σε κάποια σημεία.

Ο τοπικός σύμβουλος Φαίδων Φιορέτζης ζήτησε να μάθει αν υπάρχουν εσοχές για τους κάδους και αν προβλέπονται βυθιζόμενοι κάδοι!

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε ότι δεν υπάρχουν εσοχές στις περισσότερες περιοχές και σε πολλές περιπτώσεις - ειδικά στη Βάρη - δεν υπάρχουν ούτε πεζοδρόμια!

Οσο για τους βυθιζόμενους κάδους απάντησε ότι σε κανέναν Δήμο δεν υπάρχουν ολοι οι κάδοι βυθιζόμενοι και πρόσθεσε ότι στα 3Β θα τοποθετηθούν μόνο τρείς. Ενας σε κάθε Κοινότητα και δη στην πλατεία.

Μετά από διαλογική συζήτηση, το τοπικό συμβούλιο απέρριψε ομόφωνα τη μελέτη «ως μη ρεαλιστική και ανεφάρμοστη. Εισηγείται επαναφορά του θέματος με μελέτη που να αποτυπώνει την πραγματικότητα και να ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις προβλέψεις του Κανονισμού Καθαριότητας όπως αυτός θα εγκριθεί».Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 157 guests και κανένα μέλος