psekasmos kounoupiaΟπως μας ενημέρωσε, με δελτίο τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ συνεχίζονται οι ψεκασμοί σε περιοχές με πράσινο και υγρότοπους.

Ετσι, η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε.Α.Α., ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2015, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία εκτέλεσης του έργου, θα διενεργήσει την 6η επίγεια εφαρμογή στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Eτσι από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα γίνονται ψεκασμοί στο Δήμο Μαραθώνα στο Σχινιά και στο ΣΔΑΜ.

Τη Δευτέρα, Τρίτη, επίσης ψεκασμοί στο Δήμο Μαραθώνα.

Την Τετάρτη θα γίνει ψεκασμός στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και στη Βραυρώνα του Δήμου Μαρκοπούλου

την Πέμπτη 15.7 θα γίνει ψεκασμός στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος (Αλυκή) και στη Βραυρώνα του Δήμου Μαρκοπούλου και στο Δήμο Ωρωπού (Ασωπός)

Ο Δήμος Μαραθώνος καλείται να ενημερώσει τους πολίτες που κατοικούν ή και εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου ΣΧΙΝΙΑ για την ημερομηνία της Αεροεφαρμογής, ώστε κατά την διάρκεια των ψεκασμών η περιοχή να είναι ελεύθερη από ανθρώπους και ζώα.

 


*** Στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την εξέλιξη του προγράμματος, ενδέχεται στην εκτέλεση της εφαρμογής να προκύψουν τροποποιήσεις στις ημερομηνίες και στις περιοχές ψεκασμών.

 
07.07.2015

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 guests και κανένα μέλος