Για τις πινακίδες στους δρόμους έκανε παρατήρηση ο Δ. Κιούσης κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη Δημοτική Επιχείρηση: «Εμείς σαν Δ.Σ. έχουμε πάρει απόφαση για την απομάκρυνση και καθαίρεση διαφημιστικών πινακίδων που αντίκεινται στις προδιαγραφές...

Δεν μπορούμε να ξηλώσουμε πινακίδες!

Απαντά ο Δήμαρχος Κορωπίου


Για τις πινακίδες στους δρόμους έκανε παρατήρηση ο Δ. Κιούσης κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη Δημοτική Επιχείρηση: «Εμείς σαν Δ.Σ. έχουμε πάρει απόφαση για την απομάκρυνση και καθαίρεση διαφημιστικών πινακίδων που αντίκεινται στις προδιαγραφές. Είδαμε όμως το τελευταίο διάστημα ότι έχουν τοποθετηθεί και καινούριες παράνομες πινακίδες στις οποίες διαχειρίζεται η Δημοτική Επιχείρηση. Εχει αυξηθεί ο αριθμός τους. Τι γίνεται; Υπήρχαν κάποιες δέκα  πινακίδες που έχουν μπει με άδεια και βρίσκονται σήμερα  εκατό  παράνομες. Πώς εμείς επιτρέπουμε αφού έχουμε πάρει απόφαση να ξηλώσουμε και τις νόμιμες";

Ο Δήμαρχος Θ. Αθανασόπουλος απάντησε ότι δεν μπορούν να τις ξηλώσουν γιατί: «Αν πάμε στη Λεωφ. Κορωπίου να τις ξηλώσουμε θα πάμε για φθορά ξένης περιουσίας. Η Λεωφ. Κορωπίου ανήκει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και δεν μπορούμε να παρέμβουμε!».

Δ. Κούσης: Δεν έχει καμία δουλειά το ΥΠΕΧΩΔΕ εκεί. Επαρχιακός δρόμος είναι!

Δήμαρχος: Δεν είναι επαρχιακός και δεν έχει γίνει καμία σύμβαση από εμάς. Εμείς τις καταγράψαμε όλες αυτές και στείλαμε έγγραφο στο ΥΠΕΧΩΔΕ.


Ο Δ. Κιούσης ζήτησε το φάκελο σχετικά με τις ενέργειες της υπηρεσίας για τις πινακίδες.


Σ.Σ.: Οι πινακίδες μπορούν να ξηλωθούν. Εχει γίνει σε άλλους Δήμους, σε δρόμους υπερτοπικού χαρακτήρα, όπως ο Δήμος Βούλας στην παραλιακή λεωφόρο, η Αγία Παρασκευή και αλλού. Ισως δεν γνωρίζουν οι νομικοί του Δήμου το πλαίσιο που πρέπει να κινηθούν. Ας το αναζητήσουν στους γειτονικούς Δήμους.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 επισκέπτες και κανένα μέλος