Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 τοποθετήθηκε και στο Δήμο Κρωπίας, η ειδική ηλεκτρική ράμπα με καρεκλάκι υποβοήθησης κολύμβησης για συμπολίτες ΑμεΑ, από την αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ο Δήμος Κρωπίας στηρίζοντας την κοινωνική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής τοποθέτησε τον ειδικό διάδρομο πρόσβασης στην εγκατάσταση για την ομαλή πρόσβαση των ΑμεΑ.

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής και των δημοτικών υπηρεσιών (Θοδωρής Γρίβας, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Γιαννάκος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Στέλλα Διαμανάκη-Αθανασίιου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τις παραλίες) βρέθηκε στην παραλία Αγίας Μαρίνας και βοήθησε το συνεργείο σε ότι χρειάστηκε για την καλύτερη εκτέλεση του έργου καθώς και το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής θα παραδώσει επίσημα σε λειτουργία της εγκατάστασης τις επόμενες ημέρες και θα καθοριστούν οι όροι χρήσης και λειτουργίας της.

Είναι αυτονόητο ότι η προστασία από φθορές, βλάβες ή κακή χρήση αυτών των σύγχρονων εγκαταστάσεων για τη διευκόλυνση των ΑμεΑ συμπολιτών μας είναι υποχρέωση όλων μας και η επιτήρησή τους καθήκον όλων, των φορέων και κατοίκων που κάνουν χρήση της παραλίας (Ναυταθλητικός Ομιλος Κέκρωψ, τοπικοί σύλλογοι Αγίας Μαρίνας, υπεύθυνοι καταστημάτων-καντινών, δημότες, επισκέπτες, Δήμος Κρωπίας).

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 172 επισκέπτες και κανένα μέλος