Την πρόθεσή του να επανέλθει στα “δημοτικά” του Λαυρίου πρόκειται να εκφράσει ο πρώην Δήμαρχος Λαυρεωτικής Σταύρος Παπασταυρόπουλος, σε εκδήλση που πραγματοποιεί στο Παλαιό Μηχανουργείο, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 7μ.μ....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010

Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ


Την πρόθεσή του να επανέλθει στα “δημοτικά” του Λαυρίου πρόκειται να εκφράσει ο πρώην Δήμαρχος Λαυρεωτικής Σταύρος Παπασταυρόπουλος, σε εκδήλση που πραγματοποιεί στο Παλαιό Μηχανουργείο, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 7μ.μ.


papastayropoylos.jpgΟ Σταύρος Παπασταυρόπουλος που βάστηξε το τιμόνι του Δήμου Λαυρεωτικής τη δύσκολη και πιο δημιουργική περίοδο 1995-2002, ανέλαβε να οδηγήσει το Λαύριο από το λυκόφως της οικονομικής καταστροφής που είχε βρεθεί με την αποβιομηχάνιση της πόλης, στο τέλος του 20ού αιώνα, στο λυκαυγές της τρίτης χιλιετίας, στην οικονομική ανάπτυξη και στην αναζωογόνηση της πόλης. Πράγμα που είχε αναγνωριστεί από όλους, ώστε το 2000, ο τότε Πρωθυπουργός Κ. Σημίτης να δώσει δημόσια το χαρακτηρισμό στο Λαύριο ως “πόλη-πρότυπο ανάπτυξης”!


Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ευκαιρία τα 22 χρόνια από την ίδρυση της “Λαυρεωτικής Αναδημιουργίας”, του συνδυασμού που τον οδήγησε στη νίκη.


Ο ίδιος στην ανακοίνωση - πρόσκληση που απευθύνει στο λαό του Λαυρίου, λέει μεταξύ άλλων:

«Είχα την τιμή και την ευθύνη να είμαι ο ιδρυτής της “Λαυρεωτικής Αναδημιουργίας”. Με εκλέξατε, δύο φορές, δήμαρχο της πόλης. Σήμερα, μου το λέτε όλοι, η πόλη μας, αργά και σταθερά, υποβαθμίζεται. Και θα είναι πολύ οδυνηρό για όλους μας, το αποτέλεσμα που μας επιφυλάσσει η ασκούμενη δημοτική πολιτική. Θεώρησα, γι’ αυτούς τους λόγους, υποχρέωσή μου να παρέμβω”.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 176 guests και κανένα μέλος