Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, μετά από καταγγελίες που δέχθηκε για “μαϊμού” επόπτες υγειονομικού ενδιαφέροντος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Με αφορμή πολλές αναφορές που έχουν φτάσει στη Δ/νση Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, καθώς και στα Αστυνομικά Τμήματα από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, σχετικά με άτομα με διάφορα ονόματα (π.χ. Γαλανός, Παπαδόπουλος κ.α.), τα οποία κυκλοφορούν υποδυόμενοι τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας ή Υγειονομικούς υπαλλήλους και εκβιάζουν τους επαγγελματίες, σας εφιστούμε την προσοχή και σας γνωρίζουμε τα εξής:

Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Δ/νσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Αν. Αττικής είναι συγκεκριμένοι και διαθέτουν υπηρεσιακή ταυτότητα. Ασκούν τα καθήκοντά τους ανά δύο (2) σε κάθε τομέα, όταν δε πρόκειται για διερεύνηση καταγγελιών ο έλεγχος είναι έκτακτος, ως εκ τούτου δεν ενημερώνουν εκ των προτέρων για την ημέρα και ώρα των ελέγχων.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες κατά τον έλεγχο να ζητούν την υπηρεσιακή ταυτότητα και όταν πέφτουν θύματα εκβιασμού να το καταγγέλλουν στα αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα ή στον Εισαγγελέα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις αναφορικά με υγειονομικούς ελέγχους, μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγειονομικού ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής στο τηλέφωνο 213-2005253.




Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 guests και κανένα μέλος