Ο Δήμος Σαρωνικού αναγνωρίζοντας τον επιβαρυμένο οικονομικό προϋπολογισμό των οικογενειών, προχωρά σε μια ακόμα κίνηση κοινωνικής πολιτικής. Οι μαθητές, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις σχολές των ΤΕΦΑΑ, Αστυνομίας και στις Στρατιωτικές Σχολές, μπορούν να έχουν ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία στα αθλήματα από τον Δήμο Σαρωνικού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, η οποία υλοποιείται για πρώτη φορά στον Δήμο Σαρωνικού. Ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σπύρος Δημητρίου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των δημοτών και κατοίκων, στηρίζουν τις προσπάθειες των μαθητών και των οικογενειών τους. «Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιθυμούμε να συμβάλουμε με κάθε δυνατό μέσο στην καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων, βοηθώντας τους να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές προτίμησής τους. Στόχος μας είναι όλοι οι μαθητές να έχουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε οι επιδόσεις τους στις επερχόμενες εξετάσεις να τους επιτρέψουν τη συνέχιση των ακαδημαϊκών τους σπουδών στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν. Με την κίνηση αυτή επιδιώκουμε να βοηθήσουμε όλους εκείνους τους μαθητές οι οποίοι, πιθανόν, λόγω οικονομικής αδυναμίας δε θα μπορούσαν να λάβουν την κατάλληλη προετοιμασία. Από την πλευρά μας θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην επίτευξη των στόχων των μαθητών».

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές της Γ’ Λυκείου, κάτοικοι Δήμου Σαρωνικού που επιθυμούν και να παρακολουθήσουν τη ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία αθλημάτων για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, μπορούν να εγγραφούν από 4 έως 15 Μαΐου 2015. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από 18 Μαΐου 2015 και υπεύθυνος γυμναστής και προπονητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Μακροδημήτρης. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Ανοιχτό Γυμναστήριο στίβου, στα Καλύβια.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

  1. Αίτηση Υποψηφίου (συμπληρώνεται στον Δήμο)
  2. Ιατρική Γνωμάτευση
  3. Βεβαίωση φοίτησης Γ΄ Λυκείου
  4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά 10:00 -13:00, από 4 έως 15 Μαΐου, στον Δήμο Σαρωνικού. Τηλέφωνο 22993 20356, κ. Μιχάλης Λύτρας.

 

 

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 guests και κανένα μέλος