Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Ερευνητική συνδρομή στην Περιφέρεια Αττικής ως προς την προοπτική αξιοποίησης για περπάτημα και ποδήλατο εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών. Το παράδειγμα της γραμμής Αγ. Ανάργυροι – Λαύριο» (http://atticarailtrail.ntua.gr/ ), έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια ενημερωτική συνάντηση για το προαναφερόμενο πρόγραμμα από την Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, όπου θα γίνει και παρουσίαση της μέχρι σήμερα πορείας της έρευνας και της προμελέτης.
 
Στόχος είναι η ενημέρωση των αρμόδιων φορέων καθώς και η παροχή οδηγιών για την έναρξη διαδικασιών διαβούλευσης σε όλους τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται η χάραξη της προτεινόμενης ποδηλατικής-περιπατητικής διαδρομής στην Ανατολική Αττική.
 
Στη συγκεκριμένη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Δήμαρχοι των δήμων της Ανατολικής Αττικής, από τους οποίους διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή πάνω στην οποία έχει γίνει η χάραξη της προτεινόμενης ποδηλατικής – περιπατητικής διαδρομής (Παλλήνη, Παιανία, Κρωπία, Μαρκόπουλο, Σαρωνικός και Λαυρεωτική), οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος και Έργων των παραπάνω δήμων, καθώς και στελέχη των Τεχνικών τους Υπηρεσιών.
 Δήμος Λαυρίου
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 guests και κανένα μέλος