Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.)  υλοποιεί o Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού ηλικίας 5-12 ετών.


Το Κ.Δ.Α.Π. ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2003 και λειτουργεί ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Έχει  στόχο την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, καθώς και την ενίσχυση των εργαζόμενων γονέων. Υπάγεται στη Διεύθυνση κοινωνικής Πολιτικής, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού.


Τα παιδιά  έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο με δραστηριότητες όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ-πονγκ, σκάκι, κινηματογράφο, πιάνο, μουσικοκινητική αγωγή, χορό, κίνηση & ρυθμό, θέατρο. Υπάρχει επίσης και επίβλεψη μελέτης, κάθε μέρα μετά το σχολείο, όπου μπορούν τα παιδιά του δημοτικού να μελετήσουν τα μαθήματά τους. Το καλοκαίρι υπάρχει πρόγραμμα απασχόλησης  κατά τις πρωινές ώρες. Ζητείστε πληροφορίες:

Προϊστάμενος: Βασιλακόπουλος Παντελής
213 2019911 /Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Γραφείο Κ.Δ.Α.Π.: Μοστράτος Κωνσταντίνος
213 2019917 (11:00-14:00)
Κόμη Ασπασία:  210 8955228  (14:30-18:00)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Το Κ.Δ.Α.Π. απασχολεί παιδιά από το νηπιαγωγείο έως την έκτη δημοτικού (5-12 ετών). Λειτουργεί το χειμώνα τις απογευματινές ώρες  και το καλοκαίρι (στο διάστημα Ιουλίου και στο α’ δεκαήμερο Αυγούστου) πρωινές ώρες, με αντικείμενα που αφορούν κυρίως στην τέχνη και στον αθλητισμό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο (Βουλιαγμένης & Προόδου) και στο 2ο Δημοτικό  Βούλας (Πλαπούτα 7 & Πανός). Εκτός από τα μαθήματα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικές  και χορευτικές παραστάσεις, καθώς και επισκέψεις σε μουσεία και χώρους δράσης, αθλητισμού κ.ά., οι οποίες διοργανώνονται από τους δασκάλους του Κ.Δ.Α.Π.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών στο Κ.Δ.Α.Π.
1. ΑΙΤΗΣΗ
2. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π.
4. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ  ΕΤΟΥΣ (μόνο για το θερινό πρόγραμμα) Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΚΑΙ Κ.Δ.Α.Π.

Το Κ.Δ.Α.Π. συγχρηματοδοτείται από τον Δήμο, μια μικρή συνδρομή των γονέων και την Ελληνική  Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.).  Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. χρηματοδοτεί άνεργες και εργαζόμενες μητέρες και σε κάποιες περιπτώσεις πατέρες νηπίων/παιδιών, έτσι ώστε η συμμετοχή στα μαθήματα του Κ.Δ.Α.Π., χειμώνα και καλοκαίρι, να είναι δωρεάν. Για τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι αιτήσεις αποστέλλονται ταχυδρομικώς στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. κατά τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr και στο γραφείο Κ.Δ.Α.Π. τηλ: 213 2019917 (12:00-14:00) 2108955228 (14:30-18:00)

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 guests και κανένα μέλος