Το “παρών” στη διεθνή συνάντηση οδήγησης της κοινότητας alfisti.gr (φίλοι και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Alfa Romeo) στις Σέρρες έδωσε το τριήμερο 13-15 Μαρτίου, ο δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, επικεφαλής της «Δημοτικής Βούλησης» και πολιτευτής στην περιφέρεια Αττικής, Δημοσθένης Δόγκας. Ήταν μια διοργάνωση - γιορτή της αυτοκίνησης, για την προώθηση της κυκλοφοριακής αγωγής, της οδικής ασφάλειας και της αγάπης για το αυτοκίνητο και τη σύγχρονη τεχνολογία που προσέλκυσε πάνω από 80 συμμετοχές αυτοκινήτων από πολλούς κατασκευαστές.

Η πίστα - αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών δεν λειτούργησε ως πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ των οδηγών, με απονομές και βραβεύσεις, αλλά ως αφορμή για αυτοβελτίωση και παράλληλα προσέφερε πολύ πλούσιο θέαμα σε εκατοντάδες επισκέπτες και θεατές.

Το καθιερωμένο ετήσιο “Track day”, με χρονομετρημένες δοκιμές αυτοκινήτων ΙΧ ως επί το πλείστον, συνέπεσε φέτος με τα 10 χρόνια της κοινότητας alfisti.gr και είχε έναν εορταστικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή στη διοργάνωση κρίθηκε πολύ πετυχημένη και η πίστα των Σερρών έγινε πόλος έλξης για οδηγούς και θεατές από όλη την Ελλάδα και από γειτονικές χώρες.

Παράλληλα, οδηγοί και συνοδηγοί είχαν την ευκαιρία να δουν μια σπάνια συλλογή ιστορικών δικύκλων, στο Μουσείο Μοτοσικλέτας που λειτουργεί σε χώρους του δημοτικού Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, όπου εκτίθενται δεκάδες καλοσυντηρημένες μηχανές περασμένων δεκαετιών.  

Ο Δημοσθένης Δόγκας συμμετείχε στη διοργάνωση με το ΙΧ αυτοκίνητό του, όπως κάθε χρόνο, καταγράφοντας καλούς χρόνους. Μιλώντας για το το 8ο Διεθνές Track Day σημείωσε:

 
“Προσπαθούμε να δείξουμε στο νέο κόσμο και τους οδηγούς, ότι η η προπόνηση σε μια πίστα και η εκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας σε ένα επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην ασφαλή οδήγηση.

Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί, να είμαστε σωστοί στους δρόμους, λαμβάνοντας τις σωστές αποφάσεις στις καταστάσεις που κάθε φορά προκύπτουν. Έτσι θα αναβαθμίσουμε τη χαμηλού επιπέδου οδηγική συμπεριφορά στη χώρα μας. Οι άνθρωποι που παρακολουθούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση, χρόνο με το χρόνο εξελίσσονται. Μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και προδιαγραφών που κατορθώνουν να τηρήσουν οι διοργανωτές, έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε χρονιά σε συμμετοχές και καλύτερους οδηγούς στους δρόμους”.

 

 

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 guests και κανένα μέλος