Σειρά προσωπικών επαφών με τους Δημάρχους των Δήμων - μελών του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) πραγματοποιεί ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων για τα θέματα που σχετίζονται με την προστασία του Υμηττού.

Οι πρώτες συναντήσεις έγιναν στις 9 Μαρτίου, με τους Δημάρχους Παιανίας και Κρωπίας, Σπύρο Στάμου και Δημήτρη Κιούση, αντίστοιχα. Τον Πρόεδρο συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου και στελέχη του Συνδέσμου. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Παιανίας, συμμετείχε το μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ, Κωνσταντίνος Πρίφτης, Αντιδήμαρχος Παιανίας, ενώ στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κρωπίας παρών ήταν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του Συνδέσμου, Θεόδωρος Γρίβας, Αντιδήμαρχος Κρωπίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Βασίλης Βαλασόπουλος τόνισε ότι ο ΣΠΑΥ επιθυμεί να υλοποιήσει πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για τα σχολεία των Δήμων-μελών του, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φυτεύσεις στο προαύλιο χώρο τους με παράλληλη ευαισθητοποίηση των μαθητών. Δήλωσε επίσης ότι οι Δήμοι - μέλη μπορούν να διεκδικήσουν χρηματοδοτικά πρωτόκολλα από ευρωπαϊκά προγράμματα ή το Πράσινο Ταμείο μέσω ΣΠΑΥ ή σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την υλοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων.

Στη φωτογτραφία διακρίνονται: Από αριστερά: Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και το μέλος της Ε.Ε. του ΣΠΑΥ, Θεόδωρος Γρίβας.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος