Eκλογές πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στις 3 Μαρτίου στα γραφεία του στο Βύρωνα. Πρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Βαλασόπουλος δήμαρχος Ηλιούπολης. Συνυποψήφιος του Βασ. Βαλασόπουλου ήταν ο Δήμαρχος Χολαργού - Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος.

Η ανάδειξη του προέδρου εξελίχθηκε σε θρίλερ, αφού σε τρεις ψηφοφορίες που διενεργήθηκαν οι δύο υποψήφιοι ισοψήφισαν. Τόσο ο Β. Βαλασόπουλος όσο και ο Η. Αποστολόπουλος έλαβαν στο σύνολο των 23 εκλεκτόρων από 11 ψήφους ο καθένας! Η μοναδική που ...περίσσευε ήταν λευκή!

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Τακτικό Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΣΠΑΥ, εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» Αθανάσιος Ηλιόπουλος, Αναπληρωματικό Μέλος της Ε.Ε. εκλέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Κρωπίας, αρμόδιος και για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Γρίβας.

 

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε λέγοντας: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που με τίμησαν εκλέγοντάς με Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το δημιουργικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης και του Προέδρου της, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για το καλό του Υμηττού και όλων των πολιτών.”

Ο ΣΠΑΥ έχει ως μέλημα την προστασία και την ανάπτυξη του Υμηττού και έχει αναπτύξει μία επιτυχημένη δράση αυτά τα χρόνια.

Μέλη του ΣΠΑΥ είναι οι δήμοι που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το:

Αγίας Παρασκευής, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης - Υμηττού, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας, Παπάγου - Χολαργού.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 160 guests και κανένα μέλος