Ο Α.Ε.Ο.Πρωτέας Βούλας όπως είχαμε προαναγγείλει, δημιούργησε με αρωγό το Ασκληπιείο Βούλας Σύλλογο Αιμοδοτών πραγματοποιώντας την πρώτη αιμοδοσία το περασμένο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου.

Στην πρώτη αυτή προσπάθεια, η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη. Ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν, καθώς και τους αθλητές οι οποίοι με τη στάση τους απέδειξαν ότι η διάκριση κρίνεται όχι μόνον στο παρκέ, αλλά κ στην προσφορά και την αλληλεγγύη - μήνυμα που αποτελεί μία από τις αρχές του Πρωτέα.

Την πρωτοβουλία υποστήριξαν τόσο οι προπονητές του συλλόγου, οι έφοροι των τμημάτων και οι εθελοντές του Πρωτέα δίνοντας το μήνυμα της αξίας της αιμοδοσίας ως πράξη αλληλεγγύης, προσφοράς, αλλά και υγείας για τον αιμοδότη.

Ευχαρίστησαν το ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και το εξαιρετικό προσωπικό που έκανε πραγματικότητα αυτή την πρωτοβουλία του συλλόγου καθώς και άλλους χορηγούς.

Ο σύλλογος αιμοδοτών δημιουργείται, ώστε αίμα να δικαιούνται από αυτόν οι αθλητές και οι συγγενείς α’ βαθμού, γονείς, αδέλφια καθώς και οι προπονητές του Συλλόγου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 179 guests και κανένα μέλος