Τσικνοπέμπτη στο περίπτερο του Πανοράματος, οργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος, με μέλη και φίλους, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Ανάμεσά τους και ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και δημοτικός σύμβουλος, Δημοσθένης Δόγκας., ο αντιδήμαρχος Παν. Σωτηρόπουλος και άλλοι που πέρασαν, χαιρέτισαν και έφυγαν.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα με εκλεκτούς μεζέδες και πολλά τραγούδια, οι κάτοικοι του Πανοράματος έδειξαν και με αφορμή την παραδοσιακή αυτή ημέρα, ότι

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Δημοσθένης Δόγκας δήλωσε:

“Ευχαριστώ πολύ τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο του Πανοράματος και προσωπικά τον πρόεδρό του, Δημήτριο Κουρκουλή, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Είναι μεγάλη μου χαρά να συμμετέχω σε τέτοιες πρωτοβουλίες, που δείχνουν ότι οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τηρούν τις παραδόσεις μας, τιμούν τον τόπο τους και τον κάνουν πόλο έλξης. Οι σύλλογοι της πόλης αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, απαραίτητο για τη συνοχή της, γι’ αυτό με όλες μου τις δυνάμεις θα στηρίζω συλλογικές προσπάθειες όπως αυτή”.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος