Με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων του 1ου  Δημοτικού Κρυονερίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, με θέμα συζήτησης, την αιφνίδια αναστολή από την Δημοτική Αρχή των ενεργειών που είχαν δρομολογηθεί για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου στο Κρυονέρι,  η Δημοτική Κίνηση «Νέα Πνοή για τον Διόνυσο» συντάσσεται πλήρως με τη δικαιολογημένη αντίδραση των γονέων και συνυπογράφει το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΔΑΔΙΟΝ.

    Η  προώθηση της επιλογής ανακατασκευής του ήδη εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένου σχολείου, που αποφασίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, χωρίς προηγούμενη συζήτηση και ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων και της τοπικής κοινωνίας, προκάλεσε τη δικαιολογημένη αγανάκτησή τους.

Καλούμε τον Αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού κύριο Ηλία Υφαντή και τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας από το Κρυονέρι κ.κ. Δημήτρη Ράϊκο και Ελπίδα Καγιαλή να τοποθετηθούν για το θέμα  και επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, την ανάγκη ενεργοποίησης και αξιοποίησης των Τοπικών Συμβουλίων για σημαντικά θέματα που απασχολούν τις κατά τόπους τοπικές κοινωνίες.

«Νέα Πνοή για τον Διόνυσο»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 guests και κανένα μέλος