Με αρχή το ΤΕΕ Κορωπίου ο Δήμος Κρωπίας ενισχύει την οδοσήμανση στα σχολεία του. Τοποθετήθηκαν μεγάλες ταμπέλες με προειδοποιητικό για προσέγγιση σε σχολεία, με χαμηλή ταχύτητα έως 30Κm στην οδό Κολοκοτρώνη...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ


Με αρχή το ΤΕΕ Κορωπίου ο Δήμος Κρωπίας ενισχύει την οδοσήμανση στα σχολεία του. Τοποθετήθηκαν μεγάλες koropi-shmansh-kolokotroni.jpgταμπέλες με προειδοποιητικό για προσέγγιση σε σχολεία, με χαμηλή ταχύτητα έως 30Κm στην οδό Κολοκοτρώνη.  Το ενισχυτικό πρόγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων και την προστασία των παιδιών του Κορωπίου θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα και με άλλες τεχνικές όπως τα παλλόμενα φανάρια.

Ο Δήμος Κρωπίας επισημαίνει για άλλη μια φορά ότι: πρέπει οι οδηγοί Ι.Χ να επιδεικνύουν υπευθυνότητα,  όταν διέρχονται σε κατοικημένες περιοχές και ιδιαίτερα σε περιοχές με σχολικά συγκροτήματα. Η χαμηλή ταχύτητα και η αυξημένη προσοχή μπορούν να αποτρέψουν ατυχήματα με πεζούς και ιδιαίτερα παιδιά, τα οποία έχουν αντικειμενικές δυσκολίες στο να τηρήσουν κανόνες αυτοπροστασίας και κυκλοφοριακής αγωγής.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 243 guests και κανένα μέλος