H είδηση πέρασε στα ψιλά...

Ο 56χρονος Μόλατ παρέμεινε επτά χρόνια κρατούμενος σε ψυχιατρείο στη Γερμανία, με πλαστό αποδεικτικό από τη σύζυγό του ότι την κακοποιούσε.

Ο Μόλατ το 2006, με δικαστική εντολή, εγκλείστηκε σε ψυχιατρείο επειδή η γυναίκα του τον είχε κατηγορήσει για κακοποίηση. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Μόλατ είχε καταγγείλει ότι η σύζυγός του είχε καταχραστεί πολλά εκατομμύρια ευρώ από την τράπεζα Hypovereinsbank, της οποίας ήταν σύμβουλος. Υποστήριζε δε ότι η καταγγελία προς αυτόν ήταν συνωμοσία.

Το δικαστήριο αντί να τον ακούσει, τον έκρινε παρανοϊκό και τον έκλεισε στο ψυχιατρείο ως επικίνδυνο!

Στο διάστημα που ο Γκουστλ Μόλατ παρέμενε έγκλειστος στο ψυχιατρείο, αποδείχτηκε ότι ορισμένες από τις καταγγελίες του ήταν ορθές. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι θύμα συνωμοσίας και ότι η γυναίκα του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή αποκάλυψε τις απάτες της.

Τώρα, εν έτει 2013, η γερμανική δικαιοσύνη διέταξε την απελευθέρωση του Μόλατ. Το δικαστήριο της Νυρεμβέργης διέταξε να αφεθεί άμεσα ελεύθερος ο Γκουστλ Μόλατ και να επανεξεταστεί από άλλο δικαστήριο η υπόθεσή του.

Το δικαστήριο της Νυρεμβέργης δέχτηκε επίσης ότι το ιατρικό πιστοποιητικό με το οποίο η σύζυγος του Μόλατ απέδειξε την "κακοποίηση" που υπέστη από αυτόν, ήταν πλαστό!!!

Σ.σ. Ωραία δικαιοσύνη, τον …τρέλανε, αντί να δώσει σημασία στις καταγγελίες του. Βλέπεις υπήρχε και μία Τράπεζα στη μέση!

Πηγή: Newsit

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 303 guests και κανένα μέλος