Εκτός από απέραντα πράσινα λιβάδια, αγελάδες, ποτάμια, ποδήλατα στους δρόμους και μπυραρίες, οι Ολλανδοί έχουν βάλει στη ζωή τους και τη Salsa.
ollandia_1Το τριήμερο 6-7-8 Μαΐου λοιπόν, η Ολλανδία “κουνήθηκε” σε latin ρυθμούς αφού στην πόλη Valkenburg, στο Maastricht, όπου διοργανώθηκε το Limburg Salsa Festival, κατέφθασαν χορευτές και λάτρεις της salsa απ’ όλο τον κόσμο.
Παρ’ ότι το φεστιβάλ μονοπώλησε τον περισσότερο χρόνο και το ενδιαφέρον μας, δεν χάσαμε την ευκαιρία να νοικιάσουμε ποδήλατα και να περιηγηθούμε στο όμορφο Valkenburg που συνδυάζει άψογα τη φύση με τη ζωή μιας πόλης. (Σημειωτέον δεν είχε ποδηλατόδρομους, αλλά είχε πάρα πολλά ποδήλατα!).
Παραδοσιακά σπιτάκια με τριγωνικές σκεπές, πολύ πράσινο, ποτάμια, ήχοι από πουλιά άγνωστα σε μας και …μπυραρίες, πολλές μπυραρίες συνθέτουν το σκηνικό της πόλης, που μας φιλοξένησε τις τρεις αυτές μέρες.

fuerza-azteca
Την “ήρεμη” κουλτούρα των Ολλανδών ήρθαν να “ταράξουν” οι λατίνοι χορευτές που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, αλλά και η ελληνική συμμετοχή που ήταν μεγάλη.
Από τη σκηνή πέρασαν μεγάλα χορευτικά ονόματα, όπως ο Francisco Vasques - δημιουργός του LA στυλ salsa που χορεύεται σε όλο τον κόσμο, η Melissa Fernandez και οι African Jet, ενώ συμμετείχαν για 3η συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία, οι Miler & Ηλέκτρα, αυτή τη φορά μαζί με την χορευτική τους ομάδα Fuerza Azteca.

milerelektraΠάνω από 50 χορευτικά σεμινάρια, 3 βραδιές γεμάτες show και ένα πισίνα πάρτυ έκπληξη την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, ήταν αυτά που απόλαυσαν όσοι είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.
Επόμενος προορισμός μας το Παρίσι.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 guests και κανένα μέλος