Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας, εγκρίθηκε ψήφισμα για το θέμα της Μακεδονίας και της ξεδιάντροπης καπηλείας της από το κράτος των Σκοπίων...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΑΣ


Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας, εγκρίθηκε ψήφισμα για το θέμα της Μακεδονίας και της ξεδιάντροπης καπηλείας της από το κράτος των Σκοπίων.

Το θέμα έφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρέας Κάσδαγλης και το εισηγήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Παν. Σωτηρόπουλος, ο οποίος υιοθέτησε και μετέφερε αντίστοιχη πρόταση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Γρ. Κωνσταντέλλος και ο πρόεδρος Α. Κάσδαγλης, επεξεργάστηκε την πρόταση και κατέθεσαν ένα ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ., το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει:

Διακιρύττουμε [...]

3. Είναι απαράδεκτη η εν κτυπτώ προσπάθεια παρέμβασης ισχυρού κράτους με συμφέροντα στην περιοχή, υπέρ των ανιστόρητων επιδιώξεων των γειτόνων μας, που ενδύονται με το μανδύα της μεσολάβησης και των προτάσεων Νίμιτς, όπως προκύπτει από πρόσφατες αποκαλύψεις των Μ.Μ.Ε.

4. την απόρριψη της οποίας στημένης μεσολαβητικής προσπάθειας - πρότασης και η σθεναρή υποστήριξη της απόφασης των πολιτικών αρχηγών του 1992 αλλά και ο αποκλεισμός του κράτους των Σκοπίων από όλους τους διεθνείς οργανισμούς και fora, εφόσον στην ονομασία τους περιλαμβάνεταιο η λέξη Μακεδονία, αποτελεί πλέον μονόδρομο”. 

Παραμένουμε στην επιβράβευση του Δ.Σ. για την απόφαση πουέλαβε, παραβλέποντας κάποιες μεμψιμοιρίες και ανεύθυνες υπεκφυγές κάποιων, ελάχιστων ευτυχώς, συμβούλων που τελικά συντάχθηκαν.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 91 guests και κανένα μέλος