Δημοτικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης, Πέμπτη 9/12/10


Δεν αυξάνονται τα τέλη

Δεν θα αυξηθούν τα τέλη στο Δήμο, όπως δεν έχουν αυξηθεί εδώ και δύο χρόνια,  όπως είπε ο δήμαρχος συμμεριζόμενος την οικονομική στενότητα. Αυτό ισχύει για όλα τα τέλη (καθαριότητα, φωτισμός, δημοτικός φόρος κοινόχρηστοι χώροι κλπ.).

 

Επέκταση Νεκροταφείου

 

To 15ο θέμα αφορουσε την “Λήψη απόφασης σχετικά με επέκταση του Δημοτικού Νεκροταφείου Βουλιαγμένης”, πράγμα που έγινε.

Οπως ενημέρωσε το σώμα ο Δήμαρχος, είναι ανάγκη να επεκταθεί το Νεκροταφείο γιατί έχει “μπουκώσει”. «Μέχρι τώρα αντιδρούσε η Βάρη στην επέκταση, τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος αφού είναι ενοποιημένος ο Δήμος», εξήγησε και προέτρεψε να προχωρήσουν οι υπηρεσίες στην μελέτη.

Το 14ο θέμα  αφορούσε αιτήσεις πέντε κατοίκων για απόκτηση οικογενειακού τάφου, ενώ έχουν 3ετους διάρκειας.

O δήμαρχος πρότεινε να γίνει η τροποποίηση και να ικανοποιηθεί το αίτημα των κατοικων. “Αφού λοιπόν γίνεται η επέκταση μπορεί κάποιος από 3ετους ταφής να γίνει οικογενειακός, γιατί αυτοί που το ζητάνε είναι και μη δημότες και πληρώνουν πολύ καλά”.

 

Ο Αντιπρόεδρος προσπάθησε να εξηγήσει στο δήμαρχο ότι δεν μπορεί να παρθεί τέτοια απόφαση, γιατί δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση, αλλά ο δήμαρχος του αντέτεινε ότι δεν έχει σημασία, που δεν υπάρχει. Το εισηγείται ο ίδιος επί τόπου. Η απόφαση πάρθηκε πλειοψηφικά· ο αντιπρόεδρος δεν το ψήφισε.

 

- Αποφασίστηκε η διάνοιξη της οδού Ορφέως μετά από αίτημα του Ν. Πατέρα, χωρίς να χάνει την έννοια του κοινόχρηστου χώρου, όπως είπε ο Δήμαρχος.

 

-  Αναβλήθηκε η συζήτηση αίτησης του Π. Κωνσταντινίδη σχετικά με μερική διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου για προσβαση σε ιδιοκτησια επί της οδού Ζεφύρου 15 στο Ο.Τ. 52.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος