Συνεχίζονται οι διακρίσεις στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την ομάδα του “Άρη”. Η ανδρική ομάδα πέρασε στην τελική φάση του Κυπέλλου Αττικής & Ελλάδας με δύο νίκες από 4-0. Ο “Άρης” κέρδισε την ομάδα του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ και την ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Την ομάδα του “Άρη” εκπροσώπησαν οι...

Στην τελική φάση κυπέλλου Ελλάδας οι άντρες του “Άρη” Βούλας

 

Συνεχίζονται οι διακρίσεις στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την ομάδα του “Άρη”. Η ανδρική ομάδα πέρασε στην τελική φάση του Κυπέλλου Αττικής & Ελλάδας με δύο νίκες από 4-0. Ο “Άρης” κέρδισε την ομάδα του ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ και την ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Την ομάδα του “Άρη” εκπροσώπησαν οι Γιάννης Δήμας (προπονητής και παίχτης), ο Διονύσης Βασιλείου και ο Μαριάν Κοντραντιούκ.

Αρκετά αισιόδοξη ήταν και η παρουσία των γυναικών και των αντρών της νεοσύστατης ομάδας Α.Ο. “ΑΡΗΣ” 2006.

Η γυναικεία ομάδα με τις αθλήτριες Ελένη Στραϊτούρη, Στυλιανή Πατεράκη και Χαρά Νινιού κέρδισε με 4-1 τον Α.Φ.Ο.Α.Ν., αλλά στον καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση στην τελική φάση έχασαν με 4-1 από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. 


Τέλος πολύ καλή εντύπωση άφησε η ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 που αποτελείται από παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η αντρική ομάδα του συλλόγου η οποία κέρδισε με 4-0 τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, με 4-3 τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ αλλά έχασε με 0-4 από την πολύ καλή ομάδα του ΡΟΥΦ 80. Την ομάδα αποτελούσαν οι, Κώστας Δαουλάς, Ιάσων Βωβός και Κων/νος Ψαρράς.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 342 guests και κανένα μέλος