Συνεχίζοντας την παράδοση, ο ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ συμμετείχε με πολλούς τρόπους στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνειο της Αθήνας. Σε μια αναβαθμισμένη οργάνωση που σημείωσε πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ο ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ συμμετείχε κυρίως στον αγώνα των 1200 μέτρων για παιδιά ηλικίας 9 - 12 ετών. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν συνολικά 13 αθλητές / αθλήτριες του ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και σημείωσαν εξαιρετική εμφάνιση με αρκετούς απο αυτούς να εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης . Έζησαν έτσι την μοναδική εμπειρία του τερματισμού στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και έλαβαν το αναμνηστικό μετάλλιο της συμμετοχής. Παράλληλα είδαν από κοντά τους τερματισμούς των μαραθωνοδρόμων και χειροκρότησαν τον Κενυάτη Φέλιξ Κάντι που στην πρώτη του παρουσία στην Αυθεντική διαδρομή διένυσε την απόσταση σε 2.10.37, καταφέρνοντας να σπάσει το ρεκόρ, κάτι που προσπάθησαν τα τελευταία δέκα χρόνια πολλοί δρομείς. Βελτίωσε το 2.10.55 του Στέφανου Μπαλτίνι, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.  

Οι αθλητες Λιναρά Παρασκευή και Αντωνουδης Αγγελος, έλαβαν μέρος στους 5000μ και 10000μ αντίστοιχα, πετυχαίνοντας καλούς χρόνους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Περιστέρης Θανάσης συμμετείχε ως συντονιστής εκκινήσεων των 5000 και 10000μετρων, ενώ η προπονήτρια Στεφαν Φλορεντινα είχε την ευθύνη του τερματισμου ΕΛΙΤ και Πανελληνιου Πρωταθληματος. Αθλητες και προπονητές της ομάδας συμμετείχαν ως εθελοντές τόσο στην εκκίνηση, αλλά και στον τερματισμό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 308 guests και κανένα μέλος