Ολοκληρώθηκε ο 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας, ο "Αυθεντικός Μαραθώνιος"

 

Mια λαμπρή εκδήλωση που την ελάμπρυνε ακόμη περισσότερο ο εξαιρετικός καιρός. Ολοκληρώθηκε ο 32ος Μαραθώνιος της Αθήνας, ο «Αυθεντικός Μαραθώνιος  την Κυριακή 9 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή 13.000 δρομέων στην κλασική διαδρομή – αριθμός που αποτελεί ρεκόρ γι’ αυτήν τη διαδρομή – και 35.000 δρομέων σε όλες τις διαδρομές της διοργάνωσης. Η τεράστια αυτή συμμετοχή αποδεικνύει περίτρανα ότι τα μηνύματα της ειρήνης, της ελπίδας, της χαράς, της δημοκρατίας και της συναδέλφωσης των λαών που συμπυκνώνονται στον Μαραθώνιο παραμένουν ζωντανά μέχρι και σήμερα και φτάνουν σε κάθε γωνιά της γης.
32os-marathon-filippou  
Η Περιφέρεια Αττικής στήριξε τον 32ο Μαραθώνιο με κάθε δυνατό τρόπο και κυρίως με την παρουσία της σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου παραβρέθηκε στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/11 στο Κολλέγιο Αθηνών για την ανάδειξη του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου 2014», καθώς και στην τελετή έναρξης και την Αφή της Φλόγας του Μαραθωνίου το Σάββατο 8/11 στον Μαραθώνα.

dourou-psinakis-marathon

Την ημέρα διεξαγωγής του 32ου Μαραθωνίου o Π. Φιλίππου βρέθηκε μαζί με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης στην ιστορική αφετηρία του Μαραθωνίου (Τύμβος Μαραθώνα) κατά την εκκίνηση της κλασσικής διαδρομής, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Παναθηναϊκό Στάδιο (τερματισμός) όπου απένειμε μετάλλια στους Ιάπωνες δρομείς Sl. Matsumoto και Yumiko Kinosita. 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 guests και κανένα μέλος