Πλούσια η συγκομιδή της Εθνικής ομάδας υπερπήδησης εμποδίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε Κυριακή (7/9) με επιτυχία στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας...

8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

 

Πλούσια η συγκομιδή της Εθνικής ομάδας υπερπήδησης εμποδίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε Κυριακή (7/9) με επιτυχία στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν να κατακτήσουν πέντε χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια στις πέντε κατηγορίες παίδων, εφήβων, αμαζόνων, νέων ιππέων και ενηλίκων. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στις δύο Κατηγορίες Νέων Ιππέων και Αμαζόνων.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό στο ατομικό αγώνισμα χάρη στην Καρ. Βογδάνου και τον Marlon και στο ομαδικό αγώνισμα με τους Καρ. Βογδάνου, Δημ. Μανδρίνο, Βασ. Μπάσδρα και Κων. Ασημάκη με 16 βαθμούς ποινής.

Επίσης, στο Ατομικό αγώνισμα της Κατηγορίας Αμαζόνων η Κατερίνα Doubodel και ο Sofist αναδείχθηκαν χρυσοί Βαλκανιονίκες, ενώ και η ομάδα μας, με τις Κατερίνα Doubodel, Μόνικα Μαρτίνη με τον Java Keltic Son, Χριστίνα Δημητρακοπούλου με τον Pacco Rabbane και Αλεξάνδρα Παράσχη με τον Primeur, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 13 βαθμούς ποινής.

Στην Κατηγορία Εφήβων η Ελληνική ομάδα, με τους Γρ. Μαρινάκη, Νίκο Λιάκουρη, Εμμ. Ερρέρα και Ευδ. Σακελλαρίδη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 13 βαθμούς ποινής στους δύο γύρους.

Στην Κατηγορία Παίδων, που αποτελείτο από τους Παναγιώτη Φραντζή, το Δημήτρη Μπάσδρα, την Αντωνία Ποντίκη και την Χριστίνα Καβαλιεράτου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στο Ατομικό της Κατηγορίας Αμαζόνων χάλκινη Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε και η Χρ. Δημητρακοπούλου.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 165 guests και κανένα μέλος