Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Παιανίας. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο Κλειστό Στάδιο Παιανίας (πίσω είσοδος) από 5.00 -7.00 το απόγευμα.

Τα ηλικιακά τμήματα που θα συγκροτηθούν και θα λειτουργήσουν είναι:
α) Αθλητών & αθλητριών  Ε & ΣΤ Δημοτικού, Α&Β Γυμνασίου
β) Αθλητών & αθλητριών Β & Γ, Δ Δημοτικού
γ) Αθλητών & αθλητριών Νηπιαγωγείου & Α, Β Δημοτικού

Οι χώροι των προπονήσεων θα είναι και φέτος το Κλειστό Στάδιο Παιανίας («Σπίτι του Βόλεϊ»)
Οι Ακαδημίες Στίβου του Γυμναστικού  Συλλόγου Παιανίας (ΓΑΣΠ) έχουν ως βασικό του σκοπό την προσέλευση μεγάλου αριθμού παιδιών στους αγωνιστικούς στίβους με στόχο την αγάπη και την εκτίμηση του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Παράλληλα έχουν σαν στόχο να καλλιεργήσουν συστηματικά το ταλέντο των παιδιών μέσα από ένα πρόγραμμα προπόνησης, καταρτισμένο από τους έμπειρες προπονητές της Ακαδημίας. Τα παιδιά αυτά μέσα από τη σωστή προπόνηση και προετοιμασία μπορούν να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στον κλασσικό αθλητισμό.
Γίνονται δεκτά παιδιά του νηπιαγωγείου (από ηλικίας 5 ετών) και όλων των τάξεων του Δημοτικού, όπου με τη συμπλήρωση του σχετικού εντύπου μπορούν να πάνε στο στάδιο στίβου του Παιανίας καθημερινά και να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσουν τους προπονητές τους και να ενταχθούν στην ακαδημία του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια του έτους πραγματοποιούνται :
· Ημερίδες στίβου για τα παιδιά της Ακαδημίας
· Συγκεντρώσεις γονέων
· Εκδηλώσεις

Η ώρα λειτουργίας των προπονήσεων των Ακαδημιών καθημερινά είναι στις 4 το απόγευμα ενώ το ακριβές πρόγραμμα για τους μικρούς αθλητές θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Η έναρξη των προπονήσεων για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου.

Υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων θα είναι και για τη φετινή χρονιά οι είναι οι: Αξαρλης Κυριακος, Πουρναρα Αθηνα, Στεφαν Φλορεντινα και Περιστερης Θανασης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με τον Αθανάσιο Περιστερη στο 6976617524
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 178 επισκέπτες και κανένα μέλος