Με έξι μετάλλια  επέστρεψε η Εθνική Ομάδα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη...

6 ΜΕΤΑΛΛΙΑ  ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ

 

Με έξι μετάλλια  επέστρεψε η Εθνική Ομάδα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Η Ελληνική Ομάδα στις τρεις κατηγορίες παίδων, εφήβων και ενηλίκων κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια.

Χρυσή Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Λία Κουδούνη, στην Κατηγορία των Εφήβων ιππεύοντας τον Donnergroll και συγκεντρώνοντας συνολικό ποσοστό 67,530%.

«Χρυσή» αναδείχθηκε και η Εθνική Ομάδα των Ενηλίκων στο Ομαδικό Αγώνισμα χάρη στους αθλητές, Στέλιο Σταυρουλάκη με τον Rigoletto, Ελένη Μυράτ με τον Hitrol, Αλτάνη Εμμανουήλ με τον Nostradamus και Χαρά Πουλή με τον Wandango με ποσοστό 63,130%.

Το ασημένιο μετάλλιο στην Κατηγορία Εφήβων κατέκτησε η Αναστασία Βερούτη και ο Davidoff s με ποσοστό 65,730%, ενώ στην ίδια κατηγορία, η Ελληνική ομάδα με τους Λία Κουδούνη, Αναστασία Βερούτη, Αλέξανδρο Ζούρλα με τον Gordon S2 και Άννα Μαρία Παπαγιαννάκου με τον Laousse  πήραν το ασημένιο μετάλλιο με  62,120%.

Στην Κατηγορία Παίδων, όπου δεν πραγματοποιήθηκε ομαδικό αγώνισμα λόγω έλλειψης τριών ομάδων, «ασημένια» Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η φετινή Πρωταθλήτρια Παίδων, Έλενα Ιμιρζιάδη με ποσοστό 63,800%. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στην Κατηγορία Ενηλίκων η Αλτάνη Εμμανουήλ με τον Nostradamus με ποσοστό 66,150%.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 79 guests και κανένα μέλος