Σε συνέχεια των εκδηλώσεων της Αθλητικής Άνοιξης Παλλήνης, 14 και 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Ενόργανης και Ρυθμικής γυμναστικής Δ.Ε Παλλήνης και Δ.Ε Γέρακα αντίστοιχα.

Το Σάββατο το 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα υποδέχθηκε τα τμήματα ρυθμικής και ενόργανης της δημοτικής ενότητας Παλλήνης. 220 παιδιά από 3,5 έως 18 χρόνων, μετέφεραν τους θεατές, με τις χορογραφίες τους στον κόσμο των ονείρων. «Τα Όνειρα της Ελπίδας» όπως ήταν ο τίτλος του προγράμματος το οποίο επιμελήθηκε η Εφη Μπλέτσα ήταν αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά δομημένης παρουσίασης που εξελίσσονταν μέσα από τη αφήγηση παραμυθιού. Τα «Όνειρα της Ελπίδας» ζωντάνεψαν μέσα από ασκήσεις ρυθμικής, ενόργανης, κορδέλες και ακροβατικά απεικονίζοντας το μεγαλείο της φύσης.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 15 Ιουνίου τη σκυτάλη πήραν τα τμήματα ρυθμικής-ενόργανης της δημοτικής ενότητας Γέρακα με ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη ζωή και το βαθύτερο νόημα της. Τα 210 παιδιά των τμημάτων ηλικίας 3 έως 15 έδειξαν την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και τον άψογο συγχρονισμό τους μέσα από ένα ευφάνταστο πρόγραμμα της Βάσως Χάτζη. Στεφάνια, μπάλες, κορδέλες επιστρατεύτηκαν για να μεταδώσουν τον πλούτο των συναισθημάτων που κρύβει η ζωή.

enorgani-2

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 338 guests και κανένα μέλος