Σταύρος Κουμερτά, Αθανάσιος Κωστόπουλος και Βασίλης Θεοδωρακόπουλος εκπροσώπησαν την Ελλάδα.Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική τοξοβολία. Αυτή την φορά το χρυσό μετάλλιο, στο Ομαδικό Ανδρών, στο Σύνθετο Τόξο, στο European Grand Prix 2014, που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η «χρυσή» ελληνική τριάδα, αποτελούμενη από τους Σταύρο Κουμερτά, Αθανάσιο Κωστόπουλο και Βασίλη Θεοδωρακόπουλο, πέτυχε μια σπουδαία νίκη στον μεγάλο τελικό, επί της Τουρκίας με 223-221 και κατέκτησε την πρώτη θέση, στο Σύνθετο Τόξο.

Στην ίδια διοργάνωση η ομάδα του Ολυμπιακού τόξου γυναικών με τις Αριάδνη Χόρτη, Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα και Μαρία Παπανδρεοπούλου κατέλαβε την 5η θέση, ενώ η ομάδα του μικτού ομαδικού του Ολυμπιακού τόξου με τους Αριάδνη Χόρτη και Αλέξανδρο Καραγεωργίου την 6η θέση.

Σημειωτέον ότι και σ’ αυτή τη διοργάνωση, και στις προηγούμενες (μέσα στο 2014), συμμετείχαν με πολύ μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και των αθλητών και των προπονητών και των γονέων και των σωματείων.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση της ΕΦΟΤ για μια φορά ακόμη συγχαίρει, όλους όσους εθελοντικά στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών, ελπίζοντας ότι η Πολιτεία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες και να στηρίξει τους αθλητές ιδίως τώρα που διανύουμε Προολυμπιακή περίοδο.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 166 guests και κανένα μέλος