Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε καλοκαίρι, τα Summer Camps

Παιδιά από 5 έως 12 έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον ναυταθλητισμό, ιστιοπλοΐα, wind surf, water polo, κολύμβηση, συγχρονισμένη κολύμβηση, θαλάσσιο σκι, baby pilates, παραδοσιακούς χορούς, ενόργανη/ασκήσεις στην άμμο, κανό, tae kwon do κ.α. με σωστή καθοδήγηση των επιλεγμένων προπονητών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β στον Λαιμό Βουλιαγμένης.

Ο Ν.Ο.Β είναι το μοναδικό σωματείο με ιστορική πορεία και παράδοση που καλλιεργεί όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Έτσι τα παιδιά, στον ίδιο χώρο, μπορούν να μάθουν και μετά να επιλέξουν ένα από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου, ξεκινώντας μέσα από τα καλοκαιρινά camps, να συνεχίσουν στις σχολές και να αγαπήσουν τον αθλητισμό με πρότυπα τους Ολυμπιονίκες που έχει αναδείξει ο Ν.Ο.Β αλλά και τα μετάλλια που κατακτούν συνεχώς οι αθλητές του σε μικρές και μεγάλες ηλικίες.!

Τα Summer Camps πραγματοποιούνται σε τρεις περιόδους των 2 και 3ων εβδομάδων ξεκινώντας από τις 16/6 έως τις 8/8. Καθημερινά ξεκινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 14:30 ή τις 16:00, ανάλογα με το αν θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα τους εκτός από δεκατιανό και μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο του Ομίλου.

Στα καλοκαιρινά camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης τα παιδιά θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία και οι γονείς θα θελήσουν να γίνουν μέλη με προνόμια και οφέλη για όλη την οικογένεια!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα 210 8962416 και 210 8962142, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 19:00 και Σάββατο 9:00 – 15:00 & στο Facebook: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (www.facebook.com/novouliagmenis).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 120 guests και κανένα μέλος