Ενάντια του φαινομένου κακοποίησης των γυναικών



Ολοκληρώθηκε το ΜΙΝΙ τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσαν ο Πρωτέας Βούλας και η W.I.N. HELLAS την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς, με στόχο την ενημέρωση προς το κοινό για φαινόμενα βίας και κακοποίησης των γυναικών.
win-hellas-7
Το γυναικείο τμήμα του Πρωτέα και η Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την συμμετοχή των αθλητριών: Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Χριστίνα Κοντοβά , Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Έλλη Αγγελιδάκη, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα, Σοφία Πασχάλη, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της W.I.N. Hellas και της Project Manager του Οργανισμού Σαμάνθας Αποστολοπούλου έστειλαν αγωνιζόμενες ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι μέσα από τον υγιή αθλητισμό και την ενημέρωση, μπορούν να παταχθούν ακόμη πιο εύκολα φαινόμενα βίας στις κοινωνίες μας.
fasoulas-kikilias
Το κλειστό της Βούλας γέμισε μέσα κι έξω ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των διοργανωτών, την οποία ενίσχυσαν οι χορηγοί της εκδήλωσης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν προς το κοινό πολλά και πλούσια δώρα, ενώ βραβεύτηκαν οι: Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παπαταβούκας και Ορθούλα Παπαδάκου για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος των 3Β, Σπύρος Πανάς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 guests και κανένα μέλος