Δεν έχει γίνει τίποτα με την καταλληλότητα του γηπέδου

 

Με ανοιχτή επιστολή απευθύνεται όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Αρη Βούλας, προς το Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ, για την καθυστέρηση της μη νομιμοποίησης καταλληλότητας του γηπέδου, όπου αθλείται ο Αρης. Το θέμα έχει απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο και οι υποσχέσεις έμειναν στον αέρα...

Η καταληκτική ημερομηνία ήταν 31/12/13 και δεν έγινε τίποτα... Οι ευθύνες βαρύνουν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και βέβαια πρωτίστως τους πλέον αρμόδιους.

Δημοσιεύουμε την επιστολή:
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Βούλα, 22 Ιανουαρίου 2014

aris-voulas-logo
 Προς τους:                                                                 
  1. ΔΗΜΑΡΧΟ 3Β κ. ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΑ
  2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΑΠΠΑ κ. ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ

Κύριοι,


Απευθύνουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή σε σας διότι, σύμφωνα με το νόμο 4049/12, στο Δήμο ή στον ΟΑΠΠΑ έπρεπε να δοθεί η προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας/καταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου της ομάδας μας, η οποία όμως με πράξεις ή παραλήψεις σας δεν πάρθηκε ποτέ μέχρι την 31.12.13 όπως προέβλεπε ο νόμος.

Ευτυχώς για το Σύλλογό μας, οι Υπουργοί Οικονομικών, Εσωτερικών, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, με απόφασή τους η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3317/27.12.13 (τεύχος δεύτερο), έδωσαν παράταση στην προθεσμία που έληγε την 31/12 μέχρι και την 30.06.2014.

Επειδή ήδη ο πρώτος μήνας της εξάμηνης αυτής παράτασης έχει σχεδόν περάσει, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια εκ μέρους σας για τη συντήρηση/ανακαίνιση των εγκαταστάσεών μας, παρακαλούμε να μας απαντήσετε ΕΓΓΡΑΦΩΣ τι σκοπεύετε να κάνετε μέχρι την 30η Ιουνίου ώστε να παρθεί η άδεια λειτουργίας/καταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ανοιχτή επιστολή διότι ο μεν ΟΑΠΠΑ δεν απάντησε μέχρι σήμερα στην από 25 Οκτωβρίου επιστολή μας, ο δε κ. Δήμαρχος δεν μας έχει δεχθεί όπως προφορικά του ζητήσαμε από τις 12.01.2014.





ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



ΣΤ. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ                          Πρόεδρος

ΣΤ. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ                                Αντιπρόεδρος

ΠΑΝ. ΠΑΣΣΑΣ                                         Γεν. Γραμματέας

ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ                            Ταμίας

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ                                Γεν. Αρχηγός

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ                                 Μέλος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΝΑΚΗΣ                               Μέλος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ                          Μέλος

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ                               Μέλος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 75 guests και κανένα μέλος