Οι γυναίκες του Πρωτέα, αφήνουν πίσω τους το στόχο του κυπέλλου

 

Την ήττα με 57-60 από τον Παναθηναϊκό γνώρισαν οι γυναίκες του Πρωτέα και τέθηκαν εκτός φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος, σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε όπως και αυτό του πρωταθλήματος στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα τουΠρωτέα πλήρωσε στην ουσία το κενό επιθετικό διάστημα στο τελευταίο πεντάλεπτο όπου το 55-49 υπέρ της έγινε 57-60. Πλέον οι γυναίκες του Πρωτέα, αφήνουν πίσω τους το έναν στόχο του κυπέλλου και το μυαλό τώρα στρέφεται στον άλλο μεγάλο στόχο της σεζόν, που είναι η τετράδα και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κάτι στο οποίο είναι ήδη μέσα, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έναν πόντο πίσω από Παναθηναϊκό και Ελληνικό.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Πρωτέα, καθώς ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 4-21. Στο δεύτρο δεκάλεπτο όμως τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά οι παίκτριες λειτούργησαν άψογα και επί μέρους σκορ 22-4 έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 26-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει μπροστά με 43-45. Στην τελευταία περίοδο ο Πρωτέας πέντε λεπτά περίπου πριν το τέλος της αναμέτρησης προσπέρασε με 6 πόντους (55-49), αλλά από εκείνο το σημείο και μετά δεν κατάφερε να σκοράρει όσο θα ήθελε στις ευκαιρίες που του δόθηκαν με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 57-60.

Για μια ακόμη φορά το κλειστό της Βούλας γέμισε με φίλους του Πρωτέα.

Οπως σημειώνει ο Πρωτέας, «η Αστυνομική Διεύθυνση της Βούλας φέρθηκε άψογα σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς και ο σύλλογος μας την ευχαριστεί για την προσφορά της στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού που είχε φιλάθλους και των δύο ομάδων σε ένα παιχνίδι διαφήμιση και γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ».

Πρωτέας Β.-Παναθηναϊκός 57-60

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος-Θεονάς

Δεκάλεπτα: 4-21, 26-25, 43-45, 57-60



Πρωτέας Βούλας (Δαγλας): Δασκαλοπούλου 17 (1), Λύμουρα 4, Μαγαλιού 5 (1), Νικολοπούλου 17 (1), Φρίμαν 14 (2), Βλάχου, Τετενέ, Μπαρμπερίδου.



Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 13 (1), Γέμελος 21 (3τρ., 11ρ.), Χριστινάκη, Μαγκλάρα 4, Κοσμά 3 (1), Σλούκα 5 (1), Χρονοπούλου 2, Καβάσιλα , Ντέλβα 12.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 86 guests και κανένα μέλος