17 Δήμοι, 65 ομάδες Βόλεϊ
Πρωταθλήτρια η “Θέτις” Βούλας...

5η Διαδημοτική συνάντηση πετοσφαίρισης


17 Δήμοι, 65 ομάδες Βόλεϊ

Πρωταθλήτρια η “Θέτις” Βούλας


Μια ακόμη πετυχημένη και άρτια οργανωμένη Αθλητική Εκδήλωση στο ενεργητικό του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάτων. Με την συμμετοχή 17 Δήμων,  65 Ομάδων  και 300  και πλέον μικρών αθλητών  διεξήχθη το  Σάββατο 12 Απριλίου 2008  η 5η Διαδημοτική συνάντηση πετοσφαίρισης κατηγορίας Μίνι στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Την έναρξη των αγώνων έκανε ο  Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Α.Ο.  Χρήστος Γ. Μάρκου, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους φορείς για την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους σ΄ αυτόν τον θεσμό.

Τον γενικό συντονισμό της διοργάνωσης είχε  η Επιστημονική σύμβουλος του Α.Ο.  Ισιδώρα Μπάτρη, και την υλοποίηση του προγράμματος ο τεχνικός Δι/ντής των Ακαδημιών πετοσφαίρισης  Φώντας Τσαμπής και οι υπεύθυνες γυμνάστριες  Κ. Γαλατιανού και  Μ. Παπαδάκη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων  διαμορφώθηκαν ως εξής:


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

1η Θέση: ΘΕΤΙΣ –ΒΟΥΛΑΣ

2η Θέση: ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΥΦΩΝΑΣ

3η Θέση:  Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η Θέση: ΔΕΞΑΜΕΝΗ –ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

2η Θέση: Α.Ο.Δ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ 2

3η Θέση: ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 3

Τις απονομές των επάθλων στις νικήτριες ομάδες  έκαναν ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Χρήστος Γεωργακόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Παπαχρήστου.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 επισκέπτες και κανένα μέλος