Ευρεία νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, με 16-2 επί της Λίγκαμους Τιφλίδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του LEN Champions League.

Οι παίκτες του ΝΟΒ δε συνάντησαν αντίσταση από τους Γεωργιανούς, προηγήθηκαν με 9-0 και δέχθηκαν το πρώτο γκολ 48 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της γ' περιόδου.

Ο ΝΟΒ έχει τώρα το απόλυτο των νικών (6/6) και την πρωτιά στη βαθμολογία του ομίλου. Για την 7η αγωνιστική του θεσμού θα επισκεφθεί την Έγκερ, στις 9 Ιανουαρίου.

ΝΟΒ-Λίγκαμους:

16-2 (4-0, 5-0, 2-2, 5-0)

ΝΟΒ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 3, Λουιζίδης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης 1, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 2, Γούνας 5, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 2, Πρωτονοτάριος.

Λίγκαμους (Ρεβάζ Τσομαχίτζε): Τσουμπουρίτζε, Κενκάτζε, Τσικβινίτζε, Ρουσισβίλι, Λαϊτάτζε, Ουρουσάτζε, Αχβλεντιάνι, Μπατσατουρία 1, Ρούρουα 1, Γκεγκελασβίλι, Νικολεϊσβίλι, Καβταράτζε, Καπανάτζε.

nov-poloΜετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γεωργιανής ομάδας (και από τις μεγάλες δόξες του παγκοσμίου πόλο τη δεκαετία 1995-2005) Ρεβάζ Τσομαχίτζε, δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΝΟΒ: "Είναι επιτυχία για μας η πρόκριση από τη φάση των ομίλων και γενικά η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι μια μεγάλη εμπειρία. Εκτός από δύο παίκτες, που είναι γεννημένοι το 1975 και το 1986, οι υπόλοιποι είναι νεαροί, γεννηθέντες από το 1989 και μετά.

Ως τώρα οι εμπειρίες μας ήταν περιορισμένες και προέρχονταν από τη συμμετοχή στο όπεν πρωτάθλημα της Ουκρανίας, όπου δίναμε λίγους αγώνες, ενώ τώρα οι νεαροί μας παίκτες έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν δυνατούς αντιπάλους και να δουν πώς παίζεται το πόλο σε υψηλό επίπεδο.

Το νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης ήταν μια καλή αφορμή να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και, αφού είχαμε τα χρήματα, αξιοποιήσαμε την ευκαιρία με σκοπό να αποκτήσουμε εμπειρίες και την επόμενη χρονιά να ξεκινήσουμε από καλύτερο σημείο."

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 117 guests και κανένα μέλος