Με ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το τριήμερο, 7 - 9 Μαρτίου, η έναρξη του Εθνικού Πρωταθλήματος στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων. Στις εγκαταστάσεις του αρχαιότερου ιππικού ομίλου της χώρας, του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου...

 

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΠΟΔΙΩΝ


Με ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το τριήμερο, 7 - 9 Μαρτίου, η έναρξη του Εθνικού Πρωταθλήματος στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων. Στις εγκαταστάσεις του αρχαιότερου ιππικού ομίλου της χώρας, του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, θα φιλοξενηθεί ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος της χρονιάς, στον οποίο θα λάβουν μέρος ιππείς και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, το ίδιο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν και οι 3οι κατά σειρά αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης.


Το φετινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος εμποδίων περιλαμβάνει τέσσερις βασικές κατηγορίες, την νεολέκτων ίππων, ηλικίας από 4 έως και 6 ετών και ύψους από 1.00 έως και 1.20μ., την Κατηγορία Γ με δύο αγωνίσματα ύψους 1.15μ. και 1.20μ., την Κατηγορία Β με τρία αγωνίσματα ύψους από 1.20μ. έως και 1.30μ. και την Κατηγορία Α με τρία αγωνίσματα ύψους από 1.30μ. έως και 1.40μ.

Επιπλέον θα γίνουν ξεχωριστά τρεις ηλικιακές κατηγορίες, η Παίδων, η Εφήβων και η Ενηλίκων. Στους τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος οι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμολογία, που θα τους δώσει την πρόκρισή τους στον τελικό πρωταθλήματος. Οι αγώνες το Σαββατοκύριακο αρχίζουν στις 10.00. Συνολικά το Μάρτιο και τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ο τελικός αγώνας πρωταθλήματος, απ’ όπου θα αναδειχθούν οι φετινοί πρωταθλητές Ελλάδας, θα διεξαχθεί στα μέσα Μαΐου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Θυμίζουμε ότι περυσινοί Πρωταθλητές στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες είναι αναδειχθεί: Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Hannah Μυτιληναίου και ο Marlon, στην Κατηγορία Νέων Ιππέων η Καρολίνα Βογδάνου και ο Marlon, στην Κατηγορία Εφήβων ο Φίλιππος Χάγερ και ο Anloka και στην Κατηγορία Παίδων η Ζέτα Φούντα και η Blue Girl.


Οι αγώνες του ντρεσάζ, που θα αρχίσουν και τις δύο ημέρες στις 9.00, περιλαμβάνουν τις Κατηγορίες Αρχαρίων, Ελαφρά, Μεσαία και Ανωτέρα. Την πρώτη ημέρα θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα CH team, Novice, J Team, YR Team, Inter I και Grand Prix. Τη δεύτερη ημέρα θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα CH Preliminary, Ch Individual, Advanced, J Individual, Prix St George και Grand Prix Special.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος